Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2013. 18:51h.

“Junqueras segur que està destapant una ampolla de cava”

El PSC creu que la impugnació dels Pressupostos “contribueix a la política de crispació” que interessa a ERC

“Junqueras segur que està destapant una ampolla de cava”

Lucena, en una imatge d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha assegurat que el fet que el PPC hagi anunciat que vol impugnar els Pressupostos és “una greu equivocació” i que “contribueix a la política de crispació” que interessa a ERC.

Lucena ha lamentat que els comptes de la Generalitat “es retardaran un mes per culpa del filibusterisme polític”. “És el típic moviment que porta l’etiqueta de ‘made in Mariano Rajoy’”, ha afegit.

“Des del punt de vista pràctic no aporta res i contribueix a la crispació”, ha dit el portaveu dels socialistes catalans abans de comentar que “el senyor Junqueras segur que està destapant una ampolla de cava”.

I és que considera que el moviment del PPC “contribueix a la política de crispació que interessa al senyor Junqueras i a Esquerra”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 BEJOTA, bcn, 18/12/2013 - 14:42

Los republicanos e independentistas de ERC en el Congreso de los Diputados han admitido por primera vez en sede parlamentaria que una Cataluña independiente se queda fuera de la Unión Europea.

#12 Farabundo Vilasanjuán, Capicasal, 18/12/2013 - 13:23

La migradesa de discurs del PSC és cósmica. Desnortats i sense arguments, la puta i la Ramoneta cadascuna per la seva banda, i la sra Susana Díaz pletórica i encantada, el twiter que s'ha declarat insubmís, les amistats perilloses...

#11 mira el llumeneras aquest ..., barsiliona, 18/12/2013 - 12:31

POBRET OOOOHHH ET QUEDARAS SENSE CAVA I EL VEI DE DAVANT EN TE I TU NO, CACHHIISSSS... quina pena que feu suciates, us passeu la vida criticant l'adversari sense aportar res. sou la cosa més inutil del parlament i cobreu una PASTA que no us mereixeu GANDULS !

#10 spanish, Madrid, 18/12/2013 - 08:49

claro es mejor no hacer nada, no sea que molestemos a CIU....

#9 Casper, Bcn, 18/12/2013 - 07:53

Mauricio cuando llegará el día que PSC y PPC lleguen a un entendimiento como ha pasado en Alemania entre el SPD y la CDU. Eso es madurez política y poner fin al sectarismo político español, y terminar con el guerracivilismo que siempre aparece recursivamente. Le cena piénsatelo.