Política · 17 d'Octubre de 2014. 09:06h.

Junqueras s'emociona

Durant l'entrevista amb Mònica Terribas a Catalunya Ràdio

Junqueras s'emociona

Oriol Junqueras, durant l'entrevista

El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, s'ha emocionat en un moment de l'entrevista a El matí de Catalunya Ràdio quan ha instat les formacions polítiques a assolir la independència. "Fem-ho d'una vegada, si us plau. Ho demano amb esperança i al mateix temps amb l'angoixa d'aquell que sap que perdre el temps no és bo", ha dit amb la veu entretallada.

El líder d'ERC ha demanat eleccions anticipades perquè "el país no pot permetre's el luxe d'esperar”. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que s’han de celebrar “quan més aviat millor”. “En dos mesos millor que en dos mesos i mig”, ha dit.

També ha demanat “deixar-nos d’eufemismes” perquè “són unes eleccions per proclamar la independència”. “Les eleccions, com més aviat millor”, ha afegit. Junqueras ha manifestat que “el límit per fer-les el marquen les necessitats de la gent: estem allargant les mancances del país. Anem per feina”.

Oriol Junqueras ha demanat que “no tornem a repetir aquests errors que ens hem vist obligats a cometre en aquests dos anys de marejar la perdiu". “La porta està oberta” i la declaració unilateral és el “mecanisme és el que han fet servir la majoria dels estats que ara són independents a Europa”.

Finalment, ha dit que “necessitava confiar en Artur Mas i és evident que la confiança es fonamenta en l’exercici dels drets" i ha reiterat que "ara l’únic exercici és la reconstrucció de la independència”.

Publicitat
Publicitat

239 Comentaris

Publicitat
#160 Antonio, Barcelona, 21/10/2014 - 20:42

Esta es la táctica secreta del que se postula a presidente de la República Catalana después de una DUI. Cuando no nos dejen entrar en la UE, lagrimita por aquí lagrimita por allí.

#159 David, Barcelona., 20/10/2014 - 12:28

Mejor vete a comer algo que te veo bajó de azúcar junqueras.

#158 ALVAR TriBorn CATatonic, Bcn Españolaza, 20/10/2014 - 11:32

Os quedaréis solas el 9N nenazas.
No iremos a votar.

Resultado: 99% Sí
Participación: 10%

Ridículo...

#157 josepxicot, Barcelona, 18/10/2014 - 23:02

Avui ho faig en espanyol: llora como mujer,por lo que no has sabido defender como un hombre.Plora miquès no si us plau,al balcò,al balcò!!!

#155 daniel, sevilla, 18/10/2014 - 13:11

"Hagámoslo de una vez, por favor". Es un ruego dirigido a Mónica Terribas. "Lo digo con la esperanza y la angustia del que sabe que perder el tiempo no es bueno". Es el Ne me quites pas de Brel pero en catalán.
Falta el "Je táime, moi non plus" de Geinsbourg como música de fondo. Conmovedora escen