Publicitat
Política · 27 de Juny de 2021. 10:04h.

Junqueras s'exhibeix fent de pare

Després de sortir de la presó gràcies a l'indult

Junqueras s'exhibeix fent de pare

Portada de La Vanguardia amb l'entrevista a Junqueras com a protagonista

L'exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, surt fotografiat aquest diumenge a la portada de La Vanguardia després de la concessió de l'indult. És la primera entrevista que dóna Junqueras després d'haver sortit de la presó.

En l'entrevista, però, no es mulla. El mateix entrevistador -el director del mitjà, Jordi Joan- es queixa que entrevistar-lo "és una de les tasques més ingrates per a un periodista. Odia donar titulars i li encanta divagar per comprometre el mínim possible".

El líder d'ERC, en efecte, diu que "estem ficats dins d'un conflicte pacífic i cívic" i que "estem enmig d'elements multilaterals. I més en un món globalitzat en el qual s'entrecreuen les voluntats de la ciutadania, les responsabilitats dels diferents nivells institucionals".

També insisteix que "sempre hem dit que aquestes qüestions mai haurien d'haver sortit de l'àmbit de la política, mai s'haurien d'haver judicialitzat" i que "estem davant l'oportunitat de tornar a portar aquesta qüestió a la taula de la política en el sentit més alt i noble de l'expressió, que és la recerca del benestar dels ciutadans".

Encara que  es mostra molt agraït per l'indult. "A dia d'avui sembla que l'actitud de Govern espanyol a l'hora de plantejar una negociació és la millor que hem conegut en l'última dècada", afirma. Sobre l'eventual "desgast" de Pedro Sánchez pels indults explica que "aquells que estem disposats a treballar pel benestar de la societat hem d'estar disposats a assumir el desgast. No som aquí per buscar l'aplaudiment fàcil".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#35 Borinot, Terrassa, 30/06/2021 - 08:57

¿pero que les dan de comer en la carcel?

#34 Galba, Barcelona, 28/06/2021 - 12:08

Quin padras! Ho veieu com n'es de bo Junqueres? Es un homa en qui confiar.
????

#34.1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 28/06/2021 - 13:11

Desde luego, no tiene la pinta de querer mandar a su hija a la cárcel por la"independansia", como sugería su zumbado colega ideológico del Omnium

#33 Carlos B, Bolonia, 28/06/2021 - 11:58

Siempre he pensado que prefiero a un hipócrita que a un fanático en política. Pero es que este individuo reúne todo el pack.

#32 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/06/2021 - 23:41

El conde de Golpó blanqueado al golpista Ciniqueras. Tal prensa para tal "político".

#31 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/06/2021 - 22:56

La Vanguardia como siempre, fiel mamporrera del independentismo casposo. La subvención lo vale.