Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2015. 08:24h.

Junqueras: "Som els que no ens rendim"

El líder d'ERC diu que "lluitarem fins a la victòria"

Junqueras: "Som els que no ens rendim"

Oriol Junqueras

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha explicat que “estarem a primera línia i desbrossarem el camí perquè sigui tan còmode com faci falta perquè hi passin aquells que estan més cansats, perquè som els que no ens rendim, els que no ens cansem, som la millor garantia i lluitarem fins a la victòria”.

Junqueras, al Teatre Bartrina de Reus, ha assegurat que “tenim un repte molt gran perquè tots els poders estructurals estan en contra nostra, en contra que puguem construir la República catalana, que puguem construir un nou estat i per això volem acumular forces i ho fem amb generositat”.

“Volem guanyar, necessitem guanyar -ha dit- i estem disposats a fer el que calgui per guanyar, i per això incorporem, sumem i construïm amb gent molt diversa”. El president d'ERC ha indicat que “aquesta diversitat és l'element clau de la nostra fortalesa com a país, en l'àmbit econòmic i social, la riquesa del país i del nostre partit que vol assemblar-se al país”.

Oriol Junqueras ha reiterat que “som un partit polític honest i net. No hi ha cap partit amb la nostra trajectòria, amb la nostra història i que pugui presentar un currículum d'honestedat i honradesa com nosaltres i és sobre el fonament de la qualitat humana de la gent que forma aquest projecte sobre el qual volem construir el fonament del futur del nostre paí”s.

“Ens sentim orgullosos per molts motius i ens sentim orgullosos i preparats per respondre els anhels d'aquest país, per defensar la independència, la llibertat i la justícia social”, ha afegit.

Finalment, el president d'Esquerra ha condemnat l'agressió a Mariano Rajoy a Pontevedra: “condemnem qualsevol forma de violència, i ho fem cada dia sobretot amb formes de formes violència estructurals com famílies desnonades o infants que pateixen”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 En, efecto, 17/12/2015 - 18:36

En efecto Junqui, ante la subvención sin rendición, ahora a colocar a Tardà y a Rufián en el congreso viva la PEPA!

pd: Como les gusta la sillita y el carguito remunerado del estado ...

#8 Farro's face, Fattytown, 17/12/2015 - 16:04

El Junqueras cada dia fot cara de menjar més farro, aviatr no cabrà a la cadira.

#7 Carlos Gomez, Bcn, 17/12/2015 - 13:29

Els que no es rendeixen son els patidors dels vostres delirants projectes que estan posant el pais en mans d´uns delinquents, d´uns desequilibrats i d´uns fanatics sense cap mes objectiu que satisfer les seves fosques i malatisses obsessions.
Diumenge començara la fi de tota aquesta pantomima.

#6 angelito, barcelona, 17/12/2015 - 11:13

Pongo a Dios por testigo de que nunca me ganaré la vida en la empresa privada.

#5 jfuertesf, Barcelona, 17/12/2015 - 10:55

Hauria de començar a pensar en donar explicacions sobre la intervenció del seu partit al ERE de Caixa Catalunya. D'això no s'en parla. Perquè?