Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2015. 10:01h.

Junqueras s’oposava a una llista amb CDC perquè “estan contaminats”

El líder d’ERC ho comparava amb una fusió de Ràdio Tele Taxi amb Rac1 i Catalunya Ràdio

Junqueras s’oposava a una llista amb CDC perquè “estan contaminats”

Junqueras amb Mas el dia de la presentació de la llista conjunta

El líder d’Esquerra, Oriol Junqueras, s’oposava a una llista conjunta amb Convergència perquè “estan contaminats amb molts casos de corrupció” segons explicava ell mateix en conversa amb el radiofonista Justo Molinero en el llibre “Revoltats” (Ara Llibres). El volum, a càrrec de Saül Gordillo, va aparèixer just abans de Sant Jordi.

En un apartat, el propietari de Ràdio Tele Taxi li recorda precisament que es nega a fer “una llista unitària” i Junqueras explica que “una llista unitària amb persones o representants o líders d’uns partits que estan contaminats amb molts casos de corrupció, de partits que han demostrat durant molts anys que no tenen sensibilitat social per ajudar la gent, fer una llista conjunta amb persones que no es mereixen la confiança de molts ciutadans que, en canvi, sí que confiarien en una de les parts és com si jo digués per què Radio Tele Taxi no s’ajunta amb Rac1 i amb Catalunya Ràdio perquè, total, com que la unió fa la força, millor una emissora molt gran, molt gran i no tantes de separades”.

“Imagina’t, Justo -continua- qua algú et proposés una fusió de Ràdio Tele Taxi i Catalunya Ràdio. On està escrit que l’audiència de les dues emissores se sumaria?. Tu creus que tots els teus oients es passarien a escoltar Catalunya Ràdio, encara que tu els diguessis que ho fessin i encara que Mònica Terribas et deixés un espai al seu programa?”.

“No existeix la possibiltitat que una part de l’audiència d’una i altra emissora es perdés i anés a parar a una altra oferta?. Doncs és clar, depèn amb qui, i depèn de les condicions, i depèn de per fer què”.

Junqueras, unes planes més enllà, denuncia també “l’aparell mediàtic que envolta el Govern” perquè, en la seva opinió, “té un objectiu molt clar, que és desgastar Esquerra Republicama i frenar la possibilitat que algun dia, i no cal que sigui ara, hi hagi una alternativa de Govern a Catalunya”.

“Mentre creuen que pots col·laborar en la defensa d’allò que a ells els convé, doncs et donen espai, però quan creuen que el que defenses distorsiona el que ells volen que sigui la visió de la realitat doncs procuren posar-te dificultats les dificultas que poden”, afegia.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#30 JJ, BCN, 31/08/2015 - 12:46

Per tot aixo era evident que lo millor era llistes separades amb un nexe comu:
JuntsxSi-CDC
JuntsxSi-ERC
JuntsxSi-CUP
....
aixi podies votar independencia i dir per quin partit et decantaves. I temes de corrupcio doncs impactarien nomes als afectats

#29 Ciutadakane, Barcelona, 29/08/2015 - 15:23

Normal que digui això. Ell té un conseller i dos alcaldes entre reixes, gooverna un ajuntament de números dubtosos, el seu partit és l'artífex del Innova i dels de CDC més enllà de lamentables espectacles mediàtics no hi ha gaire més.

#28 S. Guerrero, Cúllar (Granada), 29/08/2015 - 07:48

infravaloración del Sr. Junqueras de forma velada. No es baladí la ubicación en esta foto así como las galas del ropaje de la Sra. Casals..Si los de Súmate cada vez son más (cantidad) el ejemplo cae. Es lo que tiene la fe del converso además de los calores del verano y las caídas de caballo,

#27 S, Guerrero, Cúllar (Granada), 29/08/2015 - 07:45

Sin leer el magnifico libro al que se refiere dicha noticia, también veo que la foto no es casual sino causal. Colocar al Sr. Junqueras al lado de la Sra. Casals (fijénse en los colores degastados tanto de camiseta como falda) y como visten todos los hombres de la foto, para mi es un claro signo de

#26 DaniD, Barcelona, 28/08/2015 - 19:45

Es increíble como el independentismo se apunta a votar a gente cobarde

Porque hay que ser un líder cobarde para no querer dar la cara y poner un figurín para la campaña.

Junqueras, otro cobarde donde los haya, que si tiene tantas ganas de romper y dividir a la sociedad, que no se esconda en el 5º