Política · 23 de Setembre de 2022. 20:06h.

Junqueras també rep

Insults d'indepes després d'expressar el seu suport a Puigdemont: "ets el puto Judes"

Junqueras també rep

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha volgut expressar el suport a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, després que aquest hagi denunciat ser agredit durant un viatge a Àustria.

"Tot el suport i solidaritat president @KRLS. La violència mai és ni serà la resposta", ha escrit Junqueras a twitter. Tot i això, les respostes a aquest missatge han estat plenes d'insults. Alguns fins i tot culpen el seu partit de l'agressió per no posar escorta des del Govern a Puigdemont.

"Ets un hipòcrita"; "Així actuen els traïdors", "ets un cínic fastigós, ets el puto Judes"; "segur que no has estat tu?"; "babau"; "venut"; "mentider"; "segur que no has enviat tu aquest sicari?"; "espanyol traïdor"; "ets una mala persona"; "serp", han estat algunes de les respostes.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Arnat, Barcelona, 24/09/2022 - 10:14

Una cosa que passarà a la historia d'aquesta banda de farsants i expresidiaris es el ric i brillant vocabulari que han ensenyat al ramat i als alumnes seguidors i fanatitzats, tant es aixi que han creat escola. Adreçar-se al mestre amb paraules tant acertades com "babau", "mentider", "serp..." es tot un exit i cal felicitar-los per la feina fet

#2 Oriolgután, Marbella , 24/09/2022 - 09:50

Al leer el titular creía que habían salido a la luz las tórridas historias con Romeva en las duchas de Lledoners. Tampoco está mal que este hipócrita, vividor y bueno para nada sufra de vez en cuando el trato que sus correligionarios dan todos los días a compatriotas suyos por no pensar como ellos.

#1 Onofre de Dip, Vigo, 23/09/2022 - 20:36

El Junqui, como manso y humilde de corazón que es, todo lo sufre con resignación y amorosa paciencia. De manera que si hace falta poner la otra mejilla, la pone y ya está.