Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2017. 10:54h.

Junqueras també s'ho rumia

"Estic d'acord amb Santi Vila perquè de serenitat no en sobra mai"

Junqueras també s'ho rumia

Oriol Junqueras

El vicepresident Oriol Junqueras s'ha referit a les declaracions del conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, que ha demanat serenar els ànims i donar una "darrera oportunitat al diàleg, i ha manifestat que "estic d'acord amb Santi Vila perquè de serenitat no en sobra mai".

Junqueras ha recordat que el Govern té "propensió vers la serenitat, el diàleg, la negociació i la mediació". "Si algú ens recomana que ens serenem sempre hi estic d'acord", ha afegit en referència a les paraules de Vila.

El líder d'ERC ha evitat confirmar si dilluns el Parlament declararà la independència. Després que el Tribunal Constitucional suspengués ahir el ple, Junqueras no ha volgut concretar si finalment Junts pel Sí i la CUP tiraran el ple endavant i es proclamarà la independència, tal com preveu la llei del referèndum i de transitorietat. "Dilluns hi haurà una actuació responsable per part del Govern", s'ha limitat a dir.

Junqueras també ha acusat el Govern espanyol de pressionar el Sabadell i la Caixa perquè marxin de Catalunya. Primer ha dit que "ha utilitzat tota mena de mecanismes que no utilitza cap altra democràcia", i després ho ha denunciat amb un simple "sí".

Finalment, Junqueras ha afegit que "tothom es fa al càrrec de l'actitud del govern espanyol", però ha intentat treure ferro a la decisió dels dos bancs perquè, segons ha dit, és de "caràcter temporal".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Ramon, -BARCELONA, 07/10/2017 - 14:00

Que volen que'ls comenti.
No fa ni 24 hores c'an donat l'independencia.
Aixo si u preguntan d'aqui un any potser els podre contestar
Lo que si m'importa es la fuxida (obligada) de Bancaixa i Catalana de Gas. (Crec jo)Mentres tiinguin els del pp al gobern estara agra.
Creuen que son la sevs torra cuan van amb avio.
En fi necesitem temps.

#23 Pedro, Madrid, 06/10/2017 - 22:49

Y es que me parto con los indepes. Al final va a ser cierto aquello de que Cataluña desea independizarse pero no quiere independizarse!!

#22 Faustino, Manresa, 06/10/2017 - 17:44

Ahora el "osito" tiene miedo? a que lo devuelvan a la jaula? pensaba que se habia lanzado al monte con sus cachorros de la cup y los sinverguenzas de la AN y OC. Debe visualizar que el lobo está cerca y los demas ya han emprendido la retirada. Ahora es el momento de cazarlo y ponerlo entre rejas! Su papel en economia ya lo hemos visto: la ruina!!!

#21 Grauero, Gurugù, 06/10/2017 - 17:23

(...según dijo, es de "carácter temporal"...)
Temporal?, suerte tenemos que ellos saben que no se llegara a eso, que si no, se llevarían hasta la producción y aun así mas de una poco a poco, se deslocalizara por completo. Demasiados riesgos innecesarios.


#20 Carlos Gomez, murenu de la serra, 06/10/2017 - 15:24

Cada cop que el Junqueras truca al cel li surt el contestador.

Pobre home.