Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2020. 10:09h.

Junqueras treia pit amb la gestió d'ERC

"Sabem gestionar la crisi millor que l'Estat"

Junqueras treia pit amb la gestió d'ERC

El president d'ERC, Oriol Junqueras, va criticar la gestió del Govern espanyol durant la primera onada de la pandèmia i va treure pit de l"eficiència i solvència" de Salut i Treball. A més, va assegurar que amb la independència Catalunya s'hauria gestionat millor la crisi sanitària i econòmica.

Junqueras va afirmar el passat 14 d'abril en un article a La Vanguardia que "hem tornat a constatar ara que l'Estat espanyol no serveix per a la ciuta­dania del nostre país. Hem vist de nou com aquest Estat no és útil ni capaç de fer front a reptes globals".

"És lent de reacció, centralista, nacionalista, militarista, oligopolista i desesperadament ineficient. No s'escolten els experts, sinó l'Íbex, la monarquia i l'exèrcit. No es gestiona amb l'objectiu principal de fer front a la crisi sanitària, sinó des de la propaganda, la bandera i la construcció d'un nou pedaç per salvar el règim, com ja es va fer el 1977", va lamentar.

També va dir que, a diferència de l'Estat, "el Govern ho està donant absolutament tot per salvar tantes vides com sigui possible". "El Govern està liderant i mostrant un cop més la seva eficiència i solvència, en especial els departaments més estretament impactats per la pandèmia", va elogiar.

El líder d'ERC va reivindicar la independència "enmig d'aquesta pandèmia i la crisi econòmica i social que ja comencem a viure". "Es reivindica encara més urgent i imprescindible que mai", va sentenciar.

Oriol Junqueras va defensar el passat 17 de maig en una entrevista a l'Ara que "tenim tot el dret a gestionar directament, i l'encertarem o ens equivocarem, però ho decidirem nosaltres amb el màxim coneixement de la realitat". "És evident que la proximitat i l'experiència ens haurien ajudat. Sens dubte és millor tenir les eines d'un Estat. Tanmateix, hem demostrat que sabem gestionar la crisi millor que des de l'Estat", va afegir.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 Pepon, bcn, 20/11/2020 - 09:17

ojo, y esto lo dice uno de los principales responsables de haber dejado Cataluña sin bancos, sin aseguradoras, sin energeticas, etc

#24 Pepon, Bcn, 20/11/2020 - 09:15

Menudo cantamañanas que es este Junqueras. La paliza que le dio el Borrell en Can Cuní antologica y clarificadora.

#23 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/11/2020 - 23:57

"Sabem gestionar la crisi millor que l'Estat" dice Ciniqueras.
Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je

#22 gurguri, Barcelona , 19/11/2020 - 19:17

JUNQUERAS , no diría lo mismo si algun familiar suyo, hubiera sido víctima mortal de tantos ancianos en las Residencias que nunca gestionó ni investigó su Conseller Homrami, al que arrebataron sus competencias y las pasaron a Sanidad.

#21 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/11/2020 - 18:59

Basta con hacer análisis grafológico a una escritura manual de Junqueras para no extrañarse de lo que pueda hacer o decir. En una misma palabra pone letras inclinadas a un lado y otras al contrario ¡No es de fiar!