Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2021. 18:11h.

Junqueras va demanar a Elena cessar Trapero

Quico Sallés, periodista: “li va fer saber que el seu testimoni va ser l'argument definitiu per engarjolar-los”

Junqueras va demanar a Elena cessar Trapero

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, va demanar al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, el cessament del major Josep Lluís Trapero, segons ha explicat el periodista Quico Sallés en declaracions a Ser Catalunya.

“La seva transcendència pública ha fet sonor i especulatiu el seu relleu. Elena no s’hi entenia i només faltava en Junqueras fent saber al seu conseller que, a parer seu, el testimoni de Trapero al Suprem va ser l'argument definitiu per engarjolar-los”, ha explicat.

També ha advertit que “el recanvi per Estela és un missatge”. “Un gestor territorial allunyat de l’hiperlideratge que rendeix vassallatge als poders de l’Estat i amb una panera sota el braç: més promocions, més vehicles i nous uniformes, I, per descomptat, la complicitat amb el seu conseller. Tot són etapes, la de Trapero en general s’ha superat en nota. Estela encara l’ha de començar”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#26 Joan Ferrandis, Barcelona, 23/12/2021 - 21:37

Lo que no hizo la Justicia, lo hace Junqueras: "inhabilitar" a Trapero

#25 Figueras, Figueras, 22/12/2021 - 22:12

Asi, a pelo lo suelta, te echo porque no me gustas, porque tu testimonio nos hizo pupa, pq vas a favor del estado y no nuestro, tomaaaaaa, y se queda tan feliz.
Indepes, estais como una regadera.

#24 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 22/12/2021 - 18:40

Junqueras, el dictador.

#23 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 22/12/2021 - 16:15

Aqui no ha funcionado .... lo que diga la rubia. Aqui ha funcionado ....lo que diga el gercho mongolo, guia de lacys y lazarillos.
Eso le ha pasado alTrapero, por no haberlo detenido mientras delinquía, mecachis!!!

#21 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/12/2021 - 10:20

Junqueras no pidió a Elena el cese de Trapero, lo ordenó. El santón que no mataba una mosca le ha dado amor del bueno al mossuhéroe. Un siniestro capricho que codiciaba este cobarde vengativo. El gordo sabe que el empacho se cura con una buena purga.