Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2021. 11:19h.

Junts acusa Aragonès de canviar les "regles de joc"

"No pot ser que els acords li durin només sis mesos"

Junts acusa Aragonès de canviar les "regles de joc"

La vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, ha advertit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que obrir negociacions amb els Comuns pels pressupostos suposa un "canvi de regles de joc" i, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, ha argumentat que "no és la investidura que nosaltres vam treballar".

Artadi ha exposat que Junts va investir Aragonès per "treballar per un govern independentista i una legislatura independentista". En aquest sentit, Artadi ha reclamat al president Aragonès que "lideri, reforci i blindi la majoria del 52% i faci la feina que li toca". L

La diputada de Junts ha recordat que fa mig any Aragonès va arribar a dos acords, un amb la CUP i un altre amb Junts, i ha afirmat que "no pot ser que els acords li durin només sis mesos". Elsa Artadi s'ha mostrat "sorpresa" pel que considera un "gir de guió" i un "canvi en les regles de joc", però creu que ERC i Aragonès han volgut pactar amb els comuns "des del primer dia.

Finalment, la dirigent de la formació independentista ha reclamat "seguir treballant amb la CUP tot i les diferències ideològiques" per "mantenir el camí cap a la independència". "Hi ha marge i s'ha de treballar", ha conclòs.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 18/11/2021 - 13:42

hace años q en casa del Sr. Roures, se llego al acuerdo q ERC, PSC y los neocomunistas o neofeudalistas, formarían el gobierno regional. Y todo va en esa dirección, si los ingenuos de la ultra derecha de la antigua convergencia no se han enterado, peor para ellos.

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 18/11/2021 - 13:35

Hay que ver lo que triunfa el nene. Todas quieren achucharlo, él se hace el duro, son tantos los kleenex de usar y tirar de que dispone. Le piden cita, llámame porfa. El agrava la voz a lo Bogart, y suelta, esto está hecho muñeca, ponte sesi.

#4 Embolica que fa fort, Barcelona, 18/11/2021 - 12:36

Europa deu al.lucinar amb aquest govern nacionalista, un poti-poti entre la dreta JxCash, ERC, i antisistema, o comunistes, una olla de grills de todo por la patria

#3 BEJOTA, bcn, 18/11/2021 - 11:56

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA."NO COMMENTS!

#2 qué malo, era Paco, 18/11/2021 - 11:45

Los catalanes saben dialogar, y negociar y llegar a entendimientos y acuerdos. No como esos hespañolesss....