Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2022. 18:11h.

Junts acusa Aragonès d'"embolicar la troca" amb els Pressupostos

Critica la "lentitud" del Govern per elaborar els comptes del 2023

Junts acusa Aragonès d'"embolicar la troca" amb els Pressupostos

El portaveu i vicepresident de Junts per Catalunya, Josep Rius, ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, d'"embolicar la troca" amb els Pressupostos i ha criticat la "lentitud" del Govern en elaborar els comptes del 2023.

Rius ha demanat a Aragonès que "deixi d'embolicar la troca amb els Pressupostos, que negociï de veritat, pensant en la centralitat de país, en clau catalana i no en els equilibris de la política espanyola". El dirigent de Junts ha denunciat en aquest sentit que si efectivament hi ha un pacte entre ERC i el PSC, "que ens ho expliquin i pararem màquines", perquè "Junts no actuarà de comparsa".

Finalment, Josep Rius ha anunciat que faran arribar una proposta "en positiu, pensant en la centralitat del país i tenint en compte el context de crisi social i econòmica que vivim".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc de Vich, Vich, 28/11/2022 - 20:23

Cada día que pasa, sin que estos gallos de corral, sin elecciones, 33 escaños, se pongan de acuerdo, cobrando por no hacer nada, nos cuestan cientos de millones de euros, con pólvora del Rey claro. ¿Ya ha trascendido la reunión del Rogelio con los chinos de Chery, vienen o se van? Huele a otro fracaso más ¿que saben hacer estos lazis?