Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2022. 00:20h.

Junts acusa Aragonès d'"error històric"

"Posa en perill la continuïtat del projecte independentista"

Junts acusa Aragonès d'"error històric"

Junts, en un comunicat, expressa "tot el seu suport al vicepresident Jordi Puignero per la seva tasca al Govern, que ha estat en tot moment impecable, lleial i solvent"."La decisió del president de la Generalitat de cessar-lo és un error històric que posa en perill la continuïtat del projecte independentista, tal i com li ha traslladat el secretari general de Junts Jordi Turull en la reunió mantinguda aquesta tarda al Palau de la Generalitat", afegeixen.

"La decisió de Pere Aragonès vulnera l’acord de govern signat entre els dos partits, i defrauda el mandat electoral del 14-F", afegeixen.

"Junts reunirà demà la seva executiva per abordar l’escenari polític i prendre les decisions que pertoquen, sempre pensant en el progrés i el benestar dels catalans i en l’assoliment de la independència com a objectiu", sentencien.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Arnat, Barcelona, 29/09/2022 - 14:53

"Ladran, luego cabalgamos"...de moment el nen barbut sembla que ja està en l'edad d'haver recuperat "l'ús de raó", ara veurem si continua fer la feina de fer neteja de tota la resta de la banda de parasits que l'acompanyen i fa un acte de contricció per redimir-se de totes les trapellades que fins ara ha dit i ha fet. Seria un miracle...

#13 LoisA, Tabarnia , 29/09/2022 - 10:19

Pero qué esperaban en Junts, todos los días tocando las narives a ERC guiados desde Waterloo por parte del señor cuanto peor, mejor. Hay que recodar que Puigneró estaba llamando hace 2 días a las barricadas, a la desobediencia de manera unilateral puenteando al president Aragonés..

#12 LoisA, Tabarnia , 29/09/2022 - 10:18

Es más exacto decir que lo que se pone en peligro es el proyecto indepe de Puigdemont, que no se ha dado cuenta todavía que Catalunya no es de su propiedad. No teien derecho de pernada políticamente hablando.

#11 Albert, El masnou, 29/09/2022 - 09:34

Lo millor es la processo de nit que varen fer aquests hipocrites de junts per els voltants del palau de la generalitat. Pallassos !!!!!!!!

#10 Tabarnés puro, Barcino , 29/09/2022 - 08:38

Error histórico es el que comestisteis vosotros de la mano de vuestro gurú Mas-tuerzo cuando os tirasteis a los brazos de la Cup y Erc para tapar vuestra corrupgencia. Desde entonces ha sido un no parar.
Mas, Pusdelmón, Burrás, Pusnerón, ... Pim, Pam, Pum, que no quedi ni un!!! jajajajaja

#10.1 Santiago Zapico, Corberá , 29/09/2022 - 09:22

Así es. La antigua Corrupgencia y sus marcas blancas tienen un futuro más negro que el ombligo de Kunta Kinte. La robolusió de las sonrisas... de hiena ha acabado devorando a sus autores.