Publicitat
Política · 24 de Maig de 2021. 12:53h.

Junts admet que el pacte amb Esquerra "no desperta entusiasme"

Elsa Artadi, diu que "potser tenia més expectatives el de 2018"

Junts admet que el pacte amb Esquerra "no desperta entusiasme"

La vicepresidenta i portaveu de Junts, Elsa Artadi, ha admès que l'acord al qual la seva formació ha arribat amb ERC per a investir Pere Aragonès i formar govern "no desperta entusiasme" i ha reconegut que "potser tenia més expectatives l'acord que vam fer el 2018".

Artadi, en una entrevista a El Punt Avui publicada aquest dilluns, ha manifestat que "nosaltres ja hem explicat que és un acord que no desperta entusiasme. Que potser tenia més expectatives l'acord que vam fer el 2018 i vam anar de més a menys, en una legislatura que va ser molt difícil".

"Ara és un acord que ha costat molt d'arribar-hi i que genera poc entusiasme, malgrat que ha tingut un suport molt ampli de les bases" ha admès la portaveu de la formació de Puigdemont, que espera que en aquesta ocasió "es reverteixi la tendència i anem de menys a més". Tot i així, Artadi ha apuntat que "és un pacte beneït per tota la direcció de Junts".

"Si serà un bon president o no, no ho he de dir avui, 21 de maig. Hem de deixar passar setmanes i mesos i aleshores es veurà l'altura de Pere Aragonès com a president" ha apuntat en l'entrevista.

Elsa Artadi també ha assenyalat que "ha sigut un acord que ha trigat molt a fer-se" i ha lamentat que "malgrat la fortalesa electoral, no estem en el moment més fort". La vicepresidenta de la formació ha destacat que "és molt important" que entre ambdues formacions independentistes "hi hagi respecte, confiança i lleialtat. Són les tres potes i no sempre hi han sigut, sense assignar responsabilitats a ningú".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 24/05/2021 - 18:11

El Casal,18;10 h.--Sra.Elsa.,si hem d'esperar a veure un altre Pere Aragonés amb al temps.,la veritat es per pixar i no treure gota..,--amb perdó--,lo que hem vist fins el moment ya ens remou l'estomac.,i mes sàpiguen el "currículum" e historial del personatge..Vostès en veure el pervindré de lo que seria aquest govern li varen faltar cames pe

#1 Albert, BCN, 24/05/2021 - 13:51

Si vosotros no estais entusiasmaos que es esto lo que os da de vivir, imaginad por un momento el resto de catalanes que os tienen que sufrir. Aneu a cagar.