Política · 27 de Setembre de 2022. 23:08h.

Junts amenaça amb una qüestió de confiança

Es el mateix que demana el PP

Junts amenaça amb una qüestió de confiança

El diputat de Junts, Albert Batet, en la seva intervenció durant el debat de política general, ha advertir el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que "davant d'un problema de confiança, per radicalitat democrática, si no hi ha aquesta concreció i garanties, li demanarem que se sotmeti a una qüestió de confianza al Parlament". Curiosament, el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha demanat el mateix.

"Li pregunto ara de manera clara i directa: pensa complir l'acord d'investidura que el va fer president?", ha insistit Batet, a més de lamentar que "és evident que l'acord no ha anat a més".

"Com poden confiar ara en una nova proposta si no compleix l'acord d'investidura?", ha preguntat, a més de considerar que "no es pot actuar al marge d'aquest acord de coalició, no es pot actuar de manera unilateral". Batet ha exigit a ERC "direcció estratègica de l'independentisme, coordinació institucional a Madrid i taula de diàleg".

“L'alternativa a la independència és la decadència. Cada dia hi ha un motiu més per marxar de l'Estat espanyol. No hi podem viure ni amb dignitat, ni amb llibertat, ni amb la nostra identitat”, ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Chris, Lleide (RIP Cataluña), 28/09/2022 - 17:20

"Aquest estiu, a Cadaqués, m'he fotut una paella així de grossa"

#14 Conxita de Riudecols, Riudecols , 28/09/2022 - 12:10

El tocino aquest per poc no hi cap a la foto i diu que no pot viure, ai pobre.

#13 motxo, Girona, 28/09/2022 - 10:51

Esta gente vive i tiene su sueldo en la confrontación permanente con el Estado Español. La independencia seria la ruina para muchísimos i la opulencia para los oportunistas que ya se han colocado en sus chiringuitos. Y patente de corso para las mafias extranjeras.

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/09/2022 - 10:39

Bla, bla, bla, bla....

#10 Quina por!, Chez Titole, 28/09/2022 - 09:53

Quantes vegades hem escoltat aquesta mena d'amenaces?, potser dos o trescentes en poc temps?, que potser han fet el que deien?, han trencat el govern? han renunciat als sous? si no fos patètic fins i tot faríen riure.