Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 21:13h.

Junts apressa ERC a “culminar” la independència

“No podem deixar com a herència als nostres fills el passaport espanyol”

Junts apressa ERC a “culminar” la independència

El diputat de Junts, Joan Canadell, ha recordat al Parlament que “el president Aragonès, en aquest faristol, es va comprometre a culminar la independència en aquesta legislatura”.

“La legislatura havia de tenir dues parts, una primera de diàleg amb l'Estat i una segona d'embat per culminar-la. Per això des de Junts vam investigar el president”, ha indicat. “Sense un govern amb el cinquanta-dos per cent, la legislatura quedarà tocada i posarà en risc aquest compromís, i les diputades de la CUP ho saben”, ha dit.

Canadell ha inicat el seu discurs tot constatant que “veig que a la pantalla tinc cinquanta-dos minuts. Espero que això sigui una xifra premonitòria de la força que té el cinquanta-dos per cent dels vots que ens dóna aquest país per fer la independència de Catalunya”.

“Els partits del cinquanta-dos per cent hauríem d'anar alhora per culminar el procés, perquè, òbviament, si volem un país millor, si volem un futur millor, és obvi que hem d'aconseguir l'Estat independent. I sense pressupostos aprovats del cinquanta-dos per cent, és evident que no treballem prou per a aquest objectiu”, ha dit.

També ha criticat que “el cent per cent dels impostos que paguen els empresaris del país se'n van a Madrid i no tornen”. “Els nostres diners han servit per mantenir un Estat decadent, un estat oligàrquic, una monarquia corrupta, uns tribunals injustos i un «per por ells» impensable a qualsevol país d'Europa”, ha lamentat.

Finalment, ha assegurat que “Espanya és la campiona. La campiona de la majoria d’índexs d’indicadors negatius”. “No podem deixar com a herència als nostres fills el passaport espanyol”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#29 ppkillo, Bcn, 24/11/2021 - 12:37

Persones tant irresponsables com aquest és el que porta a la ruïna un país. Un EMPRESARI, que predica coses que no creu, de acostar-se a la CUP, un nounat en la política que se li refot els problemes reals de la gent del seu país del dia a dia, dient tonteries i bajanades . Sort que aneu cap a la baixa....

#28 VRaptor, Alicante, 23/11/2021 - 19:05

Peor es la ruina cultural, social, económica y legal que estáis preparándoles. Cuidadin que al final os pedirán cuentas del legado "fraternal" que van a recibir. Vais a ser los abuelos mas denostados del mundo. Ya lo comentareis entre vosotros cuando estéis en las residencias, con la cuenta repleta de euros pero solos, ni vuestro dinero querrán.

#27 tontinalastres, Vic, 23/11/2021 - 18:23

Vaya padres hubiese tenido yo si en vez de heredar su piso (a dividir entre los hermanos) , nos hubiéramos encontrado con el pasaporte . Ni para papel de WC.

#26 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/11/2021 - 16:33

Aquet paio está tronat i violent.

#25 Flanagan, Tabarnia City, 23/11/2021 - 16:16

Y a tus nietos y bisnietos campeón.Lo bueno que lo dice uno que ha pedido un préstamo covid al Estado opresor,anda parguela,que te calles.