Publicitat

Batet creu que la "falta de coherència" de Junqueras posa en risc al Govern

Junts avisa

El portaveu de Junts al Parlament, Albert Batet, en roda de premsa, ha recordat a ERC que “l’acord de Govern no exclou cap via per fer possible la independència”, inclosa la unilateralitat.

En referència a Junqueras, ha manifestat que “ens sorprèn la falta de coherència en certes declaracions que posen en dubte l’estratègia acordada”. En aquest sentit ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no accepti “cap tutela que posi en dubte l’acord entre Junts i ERC”.

Batet ha remarcat que “l’acord de Govern estableix molt bé quins són els mecanismes”. “El pacte era molt clar, compartíem estratègies, la de la negociació i la de preparem-nos per un nou embat democràtic. Nosaltres no descartem cap via per fer-ho possible”, ha reivindicat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Marti , Palafrugell, 09/06/2021 - 11:31

Cal no excloura cap mecanisme, enclos fotralsi una patada al cul.

#8 C, Vilassar de Mar, 09/06/2021 - 09:48

Embat democràtic unilateral.

#7 C, Vilassar de Mar, 09/06/2021 - 09:39

Es que es verdad. Qué falta de coherencia. Hasta ahora era todo tan coherente y van y lo hechan a perder. Qué lástima. A ver cómo se hace ahora l'embat democràtic. También es mala suerte que pasen estas cosas cuando la República està a tocar i s'ha aixemplat tant la base y todo tan transversal. Menos mal que el mandat democràtic i bla bla bla

#6 Maresmenc, Maraesme, 09/06/2021 - 06:09

No pasará nada, tienen muchos sueldos comprometidos y al final eso es lo importante
MENUDA legislatura de mierda nos esperava los Catalanes

#5 Conxita de Riudecols, Riudecols, 08/06/2021 - 18:40

Preparem-nos per a un nou embat democràtic? Jaaajaaajaaa, amb la panxa que feu tots de la bona vida que us foteu per a fer embats esteu!! Jaajaaajaaaaa, quina gràcia el tipus aquest!