Publicitat

Aleix Sarri els acusa ara de protegir una "condecorada per Putin"

Junts burxa ERC

El director de l'Oficina Europarlamentària de Junts per Catalunya, Aleix Sarri, ha acusat ara a Esquerra de protegir la letona d'origen rus Tatiana Zdanoka. "Fa 8 anys que ERC comparteix grup parlamentari a Brussel·les amb una eurodiputada que legitimà la invasió russa d'Ucraïna el 2014 i ha estat condecorada per Putin", ha denunciat en un fil de Twitter.

Sarri, que ha compartit una informació d'El món sobre una trobada entre Zdanoka i una delegació republicana encapçalada per Oriol Junqueras el passat mes de juliol, afegeix que "això sí que ens ha fet mal com a moviment".

Un dels homes de confiança de Puigdemont apunta que "durant els anys previs i posteriors a l'1-O hem estat alertats pels amics dels països bàltics dels suports que estàvem perdent per l'associació amb Zdanoka". "No es va voler escoltar i se la va protegir a consciència. Per què? Cadascú sabrà", remarca.

També subratlla que "Zdanoka no ha volgut condemnar la invasió russa d'Ucraïna aquest any" i recorda que "ja anteriorment va viatjar personalment com a "observadora" per legitimar la invasió russa de 2014". "Se la va seguir protegint", insisteix.

"La relació és tan tòxica -diu- que un dia abans de l'1-O, l'adjunta al secretari general de l'OTAN piulava sobre les amistats prorusses de l'independentisme català a causa precisament de Zdanoka, amb les conseqüències nefastes que això va tenir".

Finalment, Aleix Sarri fa servir les declaracions del portaveu d'ERC al Congrés sobre els suposats contactes russos de l'entorn de Puigdemont i afegeix que prenen "una nova dimensió". "Que curtes són les cames de la intoxicació", sentencia.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Barra del llit, Waterloo, 23/03/2022 - 21:10

Aquest no és el que segons Salvador Sostres va trencar la barra d’un llit?

https://abcblogs.abc.es/french-75/otros-temas/la-barra-del-armario.html

#4 Barretina a rosca, Black hole, 23/03/2022 - 21:03

Lo que si está claro es que los independentistas (ERC y Junts) se han juntado y se juntan con lo mejorcito de toda Europa, ¿a esto se referían con lo de internacionalizar el proceso?.

Jajajaja.

#3 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 23/03/2022 - 20:13

Estamos en el jueguecito de quien de los dos se agarró más a a la pata de Putin. Lo de esa Tatiana huele muy mal. Minipunto para Junts. A ver que responde Rufián.

#2 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 23/03/2022 - 19:17

Aquest calanturiento maromo con cara de conejo, el tal Sarri, es amb el que la exchurri del Colomines li posava les banyes a la guarida de Waterloo, praticant el BDSM mas desenfrenado que s´ha vist per aquelles terres amb destrossa de mobiliari y alaridos trazanescos incluidos

Saltaban hasta los fusibles de la guarida.

#1 Luigi., Barcino, 23/03/2022 - 18:30

Cada uno tiene su Matrioshka.