Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 12:31h.

Junts colla ERC amb la pandèmia

Batet demana una auditoria sobre la gestió de Vergés i El Homrani

Junts colla ERC amb la pandèmia

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha demanat al vicepresident en funcions Pere Aragonès una "auditoria pública i independent" sobre la gestió de la pandèmia, que majoritàriament ha recaigut en la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir el Homrani.

Batet ha dit durant la sessió de control al Parlament que "des de Junts considerem que és el moment de plantejar-nos la necessitat d'avaluar amb detall, amb rigor, amb transparència la gestió de la crisi en totes les seves vessants". 

El portaveu de Junts creu que cal "analitzar bé que s'ha fet, perquè s'han fet coses molt ben fetes; analitzar bé què cal millorar, perquè hi ha moltes coses per millorar; i d'aprendre d'allò que hauríem d'haver fet". "Tenim el deure de retre comptes amb la ciutadania", ha reclamat.

(Seguirà ampliació)

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 13/05/2021 - 17:10

" Coll- Min..",17,05 i tencant ya la paradeta..---Are toca...??Quina boina a volat..???ue no tenen res mes que fer...??.Demanar explicacions sempre es bo...,pro millor en el seu moment..,no are per fer veure que justifiquen els sous...Srs .De Junts x Cat..,tenim un sidral montat ,molt gros...,fora bo ,demanar ya, cambiar la llei electoral.., No?

#4 OtgerCataló, BCN, 13/05/2021 - 15:05

Pelea, pelea. Yo, vista la relación de altos cargos que acaba de penjar el Rius, des de ERC también pediría cuentas sobre la gestión de...por ejemplo los dos del Autogovern, el Requena i el Villòria que además cobran más que la Consellera de Salut. Quins collons !!!

#2 Marcial Heredia, el puto amo, 13/05/2021 - 13:41

Ya tardaban en echarles la culpa de la nefasta gestión de la pandemia. A estos no se les puede llamar indecentes por preguntar por la gestión, ellos son los únicos que preguntan, los únicos con la autoridad moral suficiente, los únicos dueños del feudo ¿Cómo pueden acabar bien?

#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 13/05/2021 - 12:52

No pot matissar quines coses han estat ben fetes?

Fins que no deixi clar aquest punt, la resta és fum de cara al públic.