Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2021. 14:15h.

Junts colla Esquerra amb els Pressupostos de l’Estat

“Són la palanca de pressió que no podem desaprofitar”

El portaveu de Junts, Albert Batet, ha aprofitat la sessió de control al Parlament per llançar una advertència als seus socis de Govern, després que diverses fonts apuntin a un pacte ja tancat entre el PSOE i ERC per als Pressupostos de l’Estat.

“President, és el moment de fer-nos valdre”, li ha etzibat Batet a Aragonès. “Am tota la força”, ha remarcat, a més d’argumentar que “els Pressupostos de l’Estat són la palanca de pressió que no podem desaprofitar”.

“Des de Junts considerem imprescindible actuar de manera coordinada amb tota la força”, ha reivindicat. “Vostè mateix el mes de juliol va mostrar la seva disposició”, ha indicat.

“Demanem des de Junts que des del conjunt de l’independentisme comencem a treballar sobre aquesta nova oportunitat. Demanem al president el seu capteniment al respecte”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 06/10/2021 - 16:17

No se, porque están en las instituciones nacionales de España. Siempre dicen que la CCAA catalana y los catalanes no pintan nada, que quieren gobernarse ellos y desde la propia CCAA, y ahora resulta que como hace mas de 40 años, y así ellos lo reconocen, los catalanes son decisivos para el futuro de España. ¿Sois España o no sois?

#1 C, Vilassar de Mar, 06/10/2021 - 15:18

Podrien agafar la palanca i fotre-se-la pel cul.