Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2022. 18:25h.

Junts comença a culpar ERC de la ruptura del Govern

"Hem donat proves suficients de voler-ho arreglar"

Junts comença a culpar ERC de la ruptura del Govern

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha lamentat que Esquerra no hagi acceptat les "renúncies" que la seva formació li ha traslladat aquests dies per arribar a un acord i ha criticat que "no hem rebut cap contraproposta". "Nosaltres ho volíem arreglar", ha defensat.

Turull ha explicat en roda de premsa que després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va proposar a ERC "oblidar" la qüestió de confiança, "rebaixar" la posició sobre els membres de la taula de diàleg i relaxar les demandes sobre la direcció estratègica i Madrid. "Fixi's fins a quin punt Junts estava disposat a arribar a un acord", ha subratllat.

El dirigent independentista ha denunciat que "la resposta que vam rebre és que no hi havia res a parlar, i que els féssim arribar una proposta seriosa". "La nostra proposta ja era seriosa" i ha remarcat que "hem donat proves suficients de voler-ho arreglar", ha insistit.

També ha dit que farà públic el seu posicionament als afiliats del partit sobre la consulta del 6 i el 7 d'octubre, i ha detallat que el 7 es coneixeran els resultats provisionals i la sindicatura electoral proclamarà els definitius l'endemà, per si hi ha alguna reclamació.

"Només desitjo que no hi hagi un empat", ha afegit en referència a l'assemblea de la CUP del desembre del 2015 sobre la investidura d'Artur Mas. "Valorarem els resultats i serem conseqüents", ha conclòs sobre la decisió que prendrà Junts després de la consulta.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#29 Cansión del verano, Barna, 04/10/2022 - 13:50

" Se va el camimán....se va el caimán
se lleva la menjadora, ja s'ho faràn....ja s'ho faràn
el poble de Catalunya ens plorarà
sense nosaltres no sabrà on anar
Se va el caimán....se va el caimán


#28 Yomismo, Sevilla, 04/10/2022 - 13:19

El PP se prepara para gobernar junto a los separatistas del PNV y JxCAT
https://uccpost.es/el-pp-se-prepara-para-gobernar-junto-a-los-separatistas-del-pnv-y-jxcat/

#27 joan, manresa, 04/10/2022 - 12:05

tinu.)al banc de l'oposició ya lloc per tutom.,des de allá tambe es pot treballar.,i ERC, que Governi sigui en solitari o juntament amb el PSC.,cap i a la fi., son els dos partits guanyadors de las eleccions i el poble no entén de pactes de perdedors.,nomes els folls lacistas i els revolucionaris Guevaristas, volen fer u tomb .La resta pau i progr

#26 joan, manresa, 04/10/2022 - 11:58

Can Mingo,11:55 h.---Nomes els faltaba abaxar-se els pantalons....,i la dignitat Sr. Turull..,?? Tant personal com política...,el joc dels disbarats no pot durar sempre....,s'imagina Sr. Turull, que no abandonen el Govern?. Com es pot qualificar axó..?Naltros no u direm..,pro si molta gent u dirà i no serà maco. i si l'abandonen no pasa res (con

#25 Pregunto jo, Tarragona, 04/10/2022 - 09:41

Aquest cop no es culpa d Espanya ??? Que raro...