Publicitat
Política · 9 de Maig de 2022. 12:05h.

Junts coneixia l'espionatge des del 2019

Jordi Sànchez: "El convenciment no empíric va ser previ"

Junts coneixia l'espionatge des del 2019

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, ha dit en declaracions a El món a RAC-1 que el seu partit coneixia l'espionatge a dirigents independentistes des del 2019. "Consciència a partir del 2019 i el convenciment no empíric va ser previ", ha remarcat.

Sànchez ha al·legat que no s'ha fet públic fins ara perquè "Citizen Lab no fa l'informe fins que no conclouen totes les auditories" i ha remarcat que "el meu mòbil no és auditat fins fa un mes". Tanmateix, ha reconegut que el partit ho sabia per les informacions que sortien arran del cas de Roger Torrent.

També ha explicat que a partir de l'espionatge cap a l'expresident del Parlament, Roger Torrent, Ernest Maragall i altres persones "hi ha un interès de Citizen Lab i es comencen a fer auditories a telèfons mòbils". En aques sentit, ha admès que un dels factors per no donar suport a la investidura de Pedro Sánchez va ser que "sabíem perfectament que s'estaven produint aquests actes d'espionatge" perquè "els mòbils donaven positiu".

Finalment, el dirigent de Junts ha dit que "per activa o per passiva van tolerar l'espionatge" i ha subratlat que "era impossible que no en sabés res". "Nosaltres estem a favor del diàleg. La negociació és imprescindible, però no es pot escenificar una negociació amb algú que saps que t’espia", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 09/05/2022 - 15:11

Entiendo, que al ceder voluntariamente el móvil a dicha empresa, uno (en este caso Ud.) se ha asegurado de borrar cualquier documento, foto, etc., que le pudiera traer consecuencias (no digo penales) Seguro que muchos de Ud. antes de entregar el móvil han hecho una restauración de fábrica (y qué casualidad, aúan así, lo han detectado)

#2 Marc de Vich, Vich, 09/05/2022 - 13:19

Lo de Citizen, con su becario colocado, cada día suena más a montaje y mentira, una más. La aplicación para detectar en el móvil si ha habido software espía, da bastantes falsos positivos. Y si al final, los han espiado, excepto los declarados por el CNI, el resto a saber quién era el que espiaba, y para qué.¿Putin?¿Marruecos?¿Israel? si deli

#1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 09/05/2022 - 12:44

Nada especial,unos conspiradores no van a desaprovechar la ocasión de chantajear a su objetivo.

En mi opinión: otro bluff que muestra que el procès continúa, no limitándose al butifarrendum