Publicitat

Puigneró critica la "confusió" que "algunes persones" han creat a Catalunya

Junts culpa ERC

Jordi Puigneró, en una imatge d'arxiu

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha llençat una indirecta a ERC després que el Govern espanyol hagi decidit suspendre de forma momentània l'ampliació de l'aeroport del Prat, per la manca de suport del Govern.

Puigneró ha criticat la "confusió" que "algunes persones" han creat a Catalunya, en referència als seus socis al Govern. El conseller també ha volgut assenyalar directament a l'Estat a qui acusa d'una "nova deslleialtat".

"No es pot ser un país de progrés si es posen en qüestió infraestructures tan importants", ha dit Puigneró. El vicepresident també ha lamentat "la frivolitat i el populisme que una altra vegada més han fet molt de mal a Catalunya".

Les discrepàncies entre els tres partits independentistes en relació amb l'ampliació del Prat han estat una qüestió pública durant les darreres setmanes. De fet, la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, proposava millorar El Prat sense ampliar la tercera pista. Una proposta que arribava després de les crítiques de la Cup.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès també ha culpat a l'Estat de la suspensió de l'ampliació del Prat. "El govern espanyol i Aena han fet una operació de xantatge i que mai han tingut la voluntat d'invertir a Catalunya ni de fer de l'aeroport del Prat un hub internacional", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Figueras, Figueras, 09/09/2021 - 08:16

Y como siempre, la culpa es de MAdriZ, que no quiere invertir, lo sueltan y se quedan tan anchos, ellos no hacen nada mal, la culpa siempre de otros, y de fuera de Cat mejor.

#6 Ricardo, Cabrera de mar, 09/09/2021 - 00:38

Que se besen !!!!
Que se besen !!!!

#5 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 08/09/2021 - 23:59

….y estos Sres hablando de “deslealtad” y “chantaje”…. Vivir para ver!!
…. y es que ya no tienen ni vergüenza, si es que alguna vez la han tenido.
Eso sí, su ineptitud , no me negarán, es cada vez más evidente.

#4 Leonor, Figueres, 08/09/2021 - 22:58

No valen ni para gestionar una comunidad de vecinos.

#3 Oriol, Barcelona, 08/09/2021 - 22:57

els de convergència des de que han perdut la poltrona del govern estan com a feres salvatges. patètic la vergonya i pena que fan.