Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2022. 12:00h.

Junts culpa la CUP

"Volien enviar Borràs a la paperera del codi penal"

Junts culpa la CUP

El diputat de Junts per Catalunya Jaume Alonso-Cuevillas ha sortit en defensa de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, després que la cambra hagi retirat l'escó a Pau Juvillà i ha acusat la CUP de voler enviar la presidenta del Parlament "a la paperera del Codi Penal" amb la proposta de vot delegat. També ha dit que els anticapitalistes volien forçar-la a incórrer a la desobediència o prevaricació.

Alonso-Cuevillas ha manifestat en una entrevista a Aquí Cuní de la Ser que "la delegació de vot de Pau Juvillà només tenia per objecte enviar la presidenta Borràs no sé si a la paperera de la història o a la paperera del codi penal" perquè "com que no hi havia mesa havia de ser un acte directe de la presidenta".

"Jo li dic; Laura, fes el que vulguis, però això no té cap sentit. T'estan deixant absolutament sola, assumiràs tu totes les conseqüències penals, ja estan construint el relat que només és escenificació perquè acabaràs fent el mateix que Torrent, cosa que no és certa, i, per tant, fes el que vulgui, però el meu consell és que no l'acceptis", ha detallat.

També ha explicat que va preguntar a representants de la CUP "fins a on" estaven disposats a arribar per intentar que Juvillà i ha afegit que els hi va apuntar "si això ho fem fons que resolgui el suprem potser no paga la pena". "Mai he tingut resposta", ha lamentat.

Jaume Alonso-Cuevillas ha inclòs la proposta de la CUP de presidir en Parlament entre "les 72.000 propostes que es van posar sobre la taula". "Veniu a presidir per què? Si vosaltres teniu un pla que ens permeti ser eficaços, digueu-lo i l'aplicarem", ha revelat que els hi va respondre Borràs.

Finalment, el diputat de Junts ha opinat que "la CUP tenia assumit que Juvillà acabaria abandonant l'escó i el que volien era forçar Borràs a incórrer a la desobediència o a altres delictes com la prevaricació o una cooperació necessària en una usurpació de funcions", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 06/02/2022 - 08:47

Tomando su aperitivin, costumbre española arraigada donde las haya. Y si hay que ir al lavabo, la picha, el pichon, el piponazo, el pipón, nunca mea sola.
Y no digan que merendaban lazys cegados de onanismo, tomando cerveza y bebida refrescante de cola no alcohólica.
Y el limón para aderezar berberechos, almejas, almejones, calamares

#13 Neferu, Barcelona, 04/02/2022 - 20:50

Qué bien viven estas y estos pijos progres que, a pesar de sentirse perseguidos, represaliados, acosados, por este malísimo Estado español, se pueden permitir el lujo de comer ostras, en estos tiempos en que muchas familias en Catalunya comen cada día gracias a lo que reciben en las colas del hambre. ¡¡Y habrá gente que seguirán votándolos!

#12 JOSEP , LA PRESIDENTA ES CULPABLE , 04/02/2022 - 19:33

LA CUP , No me gustan SON PIJOS Y ENCIMA COMUNISTAS , amics de PUTIN ,, Pero no son Culpables de res en este tema Aqui la unica culpable de tot es LA Presidenta del Parlament Català Laura Borràs ., Ella intencionadament VA ENGANYAR A CATALUNYA ALS CATALANS . ¿ Qui se la podra creura ara ? No es acta por el gran cargo que ocupa NO .

#11 JOSEP , LAURA VETE DIMITE NOTE VOLEN , 04/02/2022 - 18:58

LAURA BORRAÀS ¿ DE QUE RIUS ? Si tinguesis DIGNITAT POLITICA DIMITIRIAS , Acabes de ENGANYAR A TOT CATALUNYA . Hasta els que confian o confiaven en tu i te ban VOTAR .EL PARLAMENT CATALÀ no a de tenir mes dias una persona con ella de Presidenta NO Su pren en serio es burla de tots i de tot Creu podra fer lo que volgui FORA JA ..

#11.1 Neferu, Barcelona, 04/02/2022 - 20:56

Josep, ¿ Ahora te das cuenta del engaño? Pues chico, si llevan años engañándote, engañando a quien se quiera dejar engañar, claro. Así son ellos, así es todo lo que rodea al procés: mentiras, falacias,..lo único que no es mentira es el exorbitante sueldo que reciben, que el de esta embaucadora cobra el doble que P. Sanchez.

#10 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 04/02/2022 - 16:09

PROLETARIOS SECESIONISTAS, mirar lo que comen vuestros dirigentes y encima no se esconden igual se hacen la foto adrede para marcar terreno, abajo y arriba.
Adivina quien esta abajo y quien arriba. Seguid, seguid botándoles, dentro de muchos años, igual os dejan comer ostras a vosotros.