Política · 29 de Setembre de 2022. 16:31h.

Junts debat què fer

Més de set hores de reunió

Junts debat què fer

L'executiva de Junts continua reunida per decidir què fer després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, cessés el vicepresident del Govern i dirigent del partit, Jordi Puigneró. Després d'hores de reunió, aquesta s'ha vist interrompuda perquè els membres del partit se n'han anat a dinar.

Dirigents com ara Borràs, Calvet, Puigneró, Vergés, Madaula, Geis, Batet, Sales o Batet han accedit a la seu en petits grups. Aragonès, en la seva compareixença, va defensar que el cessament de Puigneró era "del tot necessari per enfortir el govern".

Junts, en un comunicat, explica que la reunió es fa per abordar "l'escenari polític" i adoptar "les decisions que pertoquen, sempre pensant en el progrés i el benestar dels catalans i en la consecució de la independència com a objectiu".

Sobre la possible sortida del govern per part de Junts, el secretari general del partit, Jordi Turull, ha dit que la decisió, en tot cas, s'haurà de consultar amb la militància, que va dir que sí a l'acord de govern, perquè és un mandat.

captura-de-pantalla-2022-09-29-a-las-16.37.20.png

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 David, Mataro, 30/09/2022 - 06:03

¿Puedo sugerir una cosa ? Porque no se hacen todos el hara-kiri y asi nos quedamos todos mas contentos y mas tranquilos.

#23 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 29/09/2022 - 21:01

"Junts debat què fer..."

Fácil... por una vez pueden hacer algo honorable... un "harakiri..." en masa estaría bien...

#22 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 29/09/2022 - 20:40

Mocho decidirá. Decidirá que el governet continúa, porque de lo contrario habría una rebelión de padre y señor mío de sus subalternos que se lo llevaría por delante. Aunque se les caiga la autoestima y los convierta en perritos falderos de los republicanos. Con las cosas del comer no se juega, y esos comen mucho. Madre mía si comen.

#21 Progrès i benestar, Galaxia amunt, 29/09/2022 - 20:14

Quina barra que tenen aquesta colla de mangants!. parlen del progrès i benestar dels catalans quan han estat els culpables de la ruïna i davallada de Catalunya en tots els terrenys. Au vinga!

#20 Ramon, Maraesme, 29/09/2022 - 19:26

Quin debat? Aixo es una pantomima, una manera de fer el més graan dels ridiculs, es una situacio de vergonya aliena
La decisió es fácil, s'han petat la patum de Junts, doncs marxem del Govern i l'oposició.
Pero clar, alla fa molt de fred i ela més de 200 càrrecs que penjant d'estar al Govern no tindrien com pagar l'hipoteca, aixi que no pasa