Publicitat
Política · 23 de Maig de 2022. 21:22h.

Junts deixa tirat el 'cervell' de la trama russa

Víctor Terradellas diu que la direcció ha actuat "sense cap mena de neutralitat"

Junts deixa tirat el 'cervell' de la trama russa

Víctor Terradellas, precandidat que es disputava amb Teresa Pallarès encapçalar la llista de Junts per Catalunya a Reus per a les municipals de 2023, ha decidit renunciar, segons informa Diari de Tarragona, a les primàries del partit, sobre les quals ha dit que "ni ho són ni ho poden ser".

Terradellas ho ha anunciat en un acte convocat en El Círcol en el qual ha ha denunciat que "els òrgans de direcció han actuat sense cap mena de neutralitat" i ha afegit que "tot estava pactat" entre el partit i Pallarès. "No vull ser partícip d'aquest joc: la ciutadania ens exigeix claredat en el missatge, es mereixen que els diguem la veritat i sinceritat", ha exposat.

"He topat amb presumptes errors, expulsió del grup local de Whatsapp, informació amagada, avals i vots condicionats, pèrdua de confiança, obstacles per part del partit a nivell local, impossibilitat de presentar el meu projecte als afiliats... i cap facilitat a nivell nacional", ha remarcat.

Finalment, Víctor Terradellas ha explicat que "deixo la candidatura a primàries i a Junts com a organització" i ha enumerat els "obstacles" als quals s'ha enfrontat i que "hi ha hagut un escrit de la coordinadora expressant pèrdua de confiança cap a mi". "Un partit, una direcció que no defensa la veritat ni el projecte, no crec que sigui el partit del president Puigdemont; ell el va constituir per a actuar amb una formes diferents i no repetir estructures del passat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 26/05/2022 - 08:05

Menos rollos caparucitos, que os estresais con la política. Todos en particular los soberanistas. Soberano es cosa de hombres, la bebida slogan].
Si estabas a tiempo parciall aumenta tu trabajo privado.
Si estabas full time busca un curro de verdad, productivo, que nadie entrará en tu finca y te robará el fruto del olivo, que rima con productivo.

#5 Carpetovetonico, Tabarnia del llobregat , 24/05/2022 - 10:34

Quería enviarnos 10.000 soldados rusos y un conflicto bélico, debería estar pudriendose en una cárcel en ceuta de por vida.

#5.1 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 26/05/2022 - 08:05

¿Por qué en Ceuta?

#4 Masias , Mis posaderas , 24/05/2022 - 08:05

Ares es quizá uno de los dioses que más descendencia ha dejado entre los doce olímpicos

Está claro que Pollares la tiene más gorda

#3 Vigatano, Vic, 24/05/2022 - 07:11

Este no se entera de que estorba

#2 Ramia, Reus, 24/05/2022 - 00:08

Es la peimera vegada wue Junts fa una bona cosa per Reus ! En hora bona

#2.1 D. Baró, El Prat de Llobregat, 26/05/2022 - 08:06

Eso es imposible. Junts no hace nada bueno. Para ellos sí, of course.