Política · 6 de Juliol de 2022. 13:07h.

Junts demana a Pedro Sánchez un cop de mà

Li demana "resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya"

Junts demana a Pedro Sánchez un cop de mà

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha demanat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, una solució per "resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya". Batet ha exposat durant la sessió de control al Parlament que "ens falta saber quin Pedro Sánchez tenim al davant o ens trobarem: si farà un nou 'apoyaré' com el Zapatero o respectarà la democràcia, com fa, per exemple, el Regne Unit".

El dirigent de Junts ha lamentat que "no sabem mai quin Pedro Sánchez tenim al davant: si el que dóna el suport al 155 o el que diu o que parla de 'reencuentro'; el que ens espia o el que reconeix que hi ha un conflicte polític; el que veta els interlocutors de Junts o el que va a la premsa i diu que vol Junts a la taula del diàleg; el Partit Socialista que executa el trenta-sis per cent de les inversions a Catalunya o també el que fa possible l'acord sobre el català". En aquest sentit, ha subratllat que l'acord del català "ens ha ensenyat que en política, respecte i sobirania, és possible una negociació amb garanties; aprofitem-ho".

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, per la seva banda, ha fet referència a la trobada que ha de mantenir amb el president del Govern espanyol i ha assenyalat que "en els propers dies tornarem a tenir ocasió de defensar l'autodeterminació i l'amnistia com a eines per resoldre el conflicte polític".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/07/2022 - 20:10

Pedir a Pedro Sánchez que resuelva un conflicto indica que no lo conocen. Pedro Sánchez no está para resolverlos.
¡Solo sirve para chupar de los conflictos!

#12 Josep, Olot, 06/07/2022 - 18:02

El.temps s acaba... tic, tac, tic, tac...

#11 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 06/07/2022 - 15:54

Diuen les males llengües que el cacic i acaudalat pare d´aquest estrambotic mamifer va comprar el seu esco amb una generosa donacio a tocateja i a fons perdut a les escurades butxaques del Mao Tse Tung de Waterloo

Que no fara un pare per un fill encara que sigui com aquest

#10 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 06/07/2022 - 15:51

Si ellos no se mojan, no hay nada que resolver que no sea en las urnas.

#9 Julián, Badalona, 06/07/2022 - 15:38

Haga usté el favor y póngase a la cola. Pedrito está aún hablando inglish en su cumbre con Biden, Johnson, Begoña, el Air Fors one y las Meninas de Velázquez para tenerse que ponerse ahora a resolver nosequé conflictos del mindundi este. Mande ud. un mail a info@moncloa.es. Gracias