Publicitat
Política · 8 de Juny de 2022. 16:53h.

Junts diu que Rufián "no és digne de Catalunya”

Dirigents del partit el titllen de “bufó” d’Espanya

Junts diu que Rufián "no és digne de Catalunya”

El vicepresident del Govern i dirigent de Junts, Jordi Puigneró, en una piulada a twitter, ha replicat el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, per titllar de “tarat” Carles Puigdemont. “Amb paraules com aquestes es constata que Rufián no és digne de Catalunya”, ha assegurat.Per la seva banda, el diputat Francesc de Dalmases ha preguntat a ERC si “avui que utilitza com a insult les malalties mentals també callareu tots i cadascun dels càrrecs electes del partit? És més vergonyós que trist, és més indigne que repugnant. I els espanyols repiulant i aplaudint el bufó del reino. Fins quan callareu?”.Per la seva banda, el diputat Salvador Vergés ha lamentat que “els insults setmanals de Rufián al MHP @krls i al seu entorn han pres ja una dimensió tan fastigosa que el seu propi partit -ja era hora- l’acaba de desautoritzar. I, per cert, parlar del terme ‘tarats’ en plena conscienciació social de la salut mental ja ho diu tot del personatge”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#36 Santi , BCN, 09/06/2022 - 19:34

Vaya! Para una vez que el Rufián dice la verdad...

#35 joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 09/06/2022 - 18:44

Quin cara tenen els de Junts! No recorden que el seu diputat y president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra va dir que els espanyols tenien una tara en el cervell?

#34 Ls declaraciones de este..., Murcia, 09/06/2022 - 14:15

...sujeto además de ser más cursi que un suspiro encierran un supremacismo asombroso como si Cataluña fuese el Eden más allá de ser tierra de sufrimiento para muchos murcianos hoy reconvertdos al nacionalismo furibundo como vivo ejemplo del famoso sindrome de estocolmo

#33 José, Barcelona, 09/06/2022 - 12:00

Rufián tendría que haber dicho, al referirse al fugado de la justicia, en vez de tarado delincuente, que es el adjetivo más apropiado y sobre el que no hay discusión.

#32 Pepón, Bcn, 09/06/2022 - 10:27

El supremacismo, idiotez y ridiculez de esta gente quedan perfectamente sintetizadas en semejante declaración. No se puede ser más imbécil.