Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2021. 17:59h.

Junts encoratja ERC a tombar els pressupostos de Sánchez

Recorda que els 23 escons indepes a Madrid són "imprescindibles per garantir una estabilitat governamental"

Junts encoratja ERC a tombar els pressupostos de Sánchez

Junts per Catalunya ha posat sobre la taula d'ERC la possibilitat de tombar els pressupostos del Govern espanyol. El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha recordat que els 23 escons independentistes a Madrid són "imprescindibles per garantir una estabilitat governamental".

"No està justificat de seguir parlant de donar suport a una estabilitat amb aquest govern espanyol només per evitar altres governs més nocius pels interessos de Catalunya", ha manifestat Jordi Sànchez.

La reacció del secretari general de Junts arriba després la decisió del Govern espanyol de retirar la inversió destinada a l'ampliació de l'aeroport del Prat. Jordi Sànchez ha acusat l'executiu de Pedro Sánchez de "deslleialtat".

"Tornen a trencar la confiança amb les possibilitats de tenir acords sòlids que permetin avançar en la consolidació de mesures econòmiques i polítiques pel país. Posen un gran interrogant sobre la capacitat real d'aquest govern espanyol de portar temes més a fons", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 10/09/2021 - 11:20

El Casal Obrint la seva paradeta des de Moro -L'andina..-- El dia que tenen menjadora oberta i amb llibertat de cacarear i de picar sense control... poden escoltar o llegir..,verdaders comptes de granja..-Sr.SANCHEZ.., Vostè vol tombar els pressupostos...? I de que ens beneficiarem..? Ells poden prologarlos..,i la seva verborrea amb un ridicul-

#7 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 10/09/2021 - 10:33

El gran problema de la democracia española, y que los alemanes resolvieron hace tiempo por ley, es el acceso de los partidos regionalistas al Parlamento nacional

#6 C, Vilassar de Mar, 09/09/2021 - 23:24

Tombar els pressupostos per a fer caure el Psoe. Molt astut. Ja estan carregant la bala per al següent tret al peu. Els de la dignitat no tenen pressupost des de fa la tira, i segueixen fent l'estúpid al Parlament. Visca la República de parvulets!!

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 09/09/2021 - 20:00

Mientras el Gobierno de España se apoye en los nacionalistas para gobernar tendremos problemas con el separatismo. El cambio en Catalunya pasa por el cambio en el Gobierno de España.

#3 Luigi., Barcino, 09/09/2021 - 18:24

Creo que Puchi se está poniendo nervioso.