Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2021. 20:13h.

Junts, ERC i la CUP rebutgen abaixar impostos

El PPC veu "l'economia catalana en una situació decadent"

Junts, ERC i la CUP rebutgen abaixar impostos

El Parlament ha rebutjat una moció del PPC que reclamava rebaixar impostos amb els vots de ERC, Junts, la CUP, el PSC i els Comuns. Han votat a favor el PP i Vox mentre que Ciutadans s’ha abstingut.

La moció reclamava, entre d’altres mesures, “aprovar, abans de finalitzar l'any 2021, una rebaixa fiscal de l'escala autonòmica de l'impost sobre la renda de les persones físiques per reduir el gravamen impositiu, especialment de les rendes baixes i mitjanes”.

També apostava per “establir, com ja es va fer el 2011, una bonificació del noranta-nou per cent de la quota tributària de l'impost sobre successions”.

Un altre punt de la moció del PPC manifestava que “l'economia catalana es troba en una situació decadent” i defensava “reconduir urgentment la política econòmica del govern de la Generalitat”.

Aquest punt de la moció, que ha estat rebutjat amb els vots del partits independentistes i els Comuns, reclamava al Govern abandonar “discursos polítics que generen incertesa i inseguretat jurídica a nivell econòmic, empresarial i industrial”.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Surrealista, Minorisa, 20/11/2021 - 02:25

La Cup, sí els de l´empat miraculós, els de les abraçades amb Don Pujolone, també? SAD BUT TRUE

#5 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 19/11/2021 - 16:25

tenir un règim fiscal alt, no es garantia de prestació de bons serveis.

#4 Carme, Barcelona, 19/11/2021 - 12:02

Perfecte senyors d'ERC Junts i la Cup, els catalans els hi estem molt agraïts pert tots esl impostos que ens toca pagar de més que en altres Comunitats, segueixin així que cada dia perdran mes votants, pot manar qualsevol pujant impostos a tort i a dret,felicitats per tota la gent que han votat aquest govern, cada dia anem pitjor.

#3 T'ho explico, Chez Fangue, 19/11/2021 - 10:02

Quan erem jovenets la mare ens renyía o ens fotía una panmtoflada dient que era pel nostre be. Doncs aquests fan més o menys el mateix_ ens fregeixen amb impostos i ens diuen qu'és per al nostre be. El que passa és que no sabem apreciar les seves inquietuds pel poble (un sol poble-una unidaz de destino en Europa).

#2 Albert, Barcelona, 19/11/2021 - 05:00

Molt be la cup, molt be !!!!!