Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2021. 13:44h.

Junts es desentén de l'acord d'ERC i la CUP

Elsa Artadi afirma que "no ens interpel·la"

Junts es desentén de l'acord d'ERC i la CUP

La vicepresidenta de Junts Elsa Artadi s'ha desentès de l'acord d'ERC amb la CUP i ha afirmat que "l'acord que hagi fet ERC amb la CUP o amb qui sigui no ens interpel·la". Artadi, en una entrevista publicada a l'Ara, manifesta que "no té sentit pensar que podem governar conjuntament" i que, alhora, "una de les parts faci acords bilaterals amb tercers".

"A nosaltres ens interpel·len els acords que nosaltres fem. L'acord que hagi fet ERC amb la CUP o amb qui sigui no ens interpel·la. No té sentit pensar que podem anar a governar conjuntament i que una de les parts faci acords bilaterals amb tercers" ha apuntat Artadi en l'entrevista.

"Hi ha elements que són nuclears en la nostra política i que tenen a veure amb la col·laboració publico-privada, que tenen a veure amb el rol del Tercer Sector, que evidentment els defensarem. No podrem ser en un govern en el qual no es defensin" ha destacat la vicepresidenta de la formació.

Malgrat insistir que Junts té voluntat d'arribar a un acord de legislatura amb la major celeritat possible, Artadi ha avisat que Catalunya no es pot "permetre un Govern que neixi feble i repetir els errors de la legislatura passada". La dirigent del partit de Puigdemont també ha defensat que el Consell per la República podria ajudar a crear una estratègia compartida i un espai de diàleg en l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, bcn, 04/04/2021 - 20:33

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/04/2021 - 19:26

Queda claro: Junts no está para ir junts, sino para ir separats (en catalán, claro).

#7 carlos sanchez manils, mollet del vallés, 04/04/2021 - 18:54

ja era hoar de tanta tonteria...sería millor que governessin els del POLONIA

#6 Luigi., Barcino, 04/04/2021 - 16:52

Están unidos por un objetivo secundario,en el principal cada uno tienen el suyo.

#5 Pau Coma, Reus, 04/04/2021 - 15:53

Doncs si no “t’interpel.la” podries deixar de fer servir aquesta paraula horripilant que degrada la llengüa i és pròpia de neollenguatge podemita.

#5.1 Tabarnés puro, Barcino, 05/04/2021 - 08:58

Creo que la han entendido mal. La rateta presumida en verdad ha dicho "que se la pela", en línea con los refamfinfla del ceaucesquito de Galapagar.