Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2022. 14:53h.

Junts exigeix el Hard Rock per aprovar els Pressupostos

Diu que "no hi ha cap motiu per aturar el projecte" malgrat l'oposició de la CUP

Junts exigeix el Hard Rock per aprovar els Pressupostos

Junts ha fet balanç de les negociacions amb el govern d’Aragonès pels pressupostos de la Generalitat per al 2023. En roda de premsa, el portaveu i vicepresident Josep Rius ha demanat que la negociació sobre els comptes “s’ha de fer pensant en les necessitats del país, no des de posicionaments ideològics” i que “quan un no té majoria al Parlament els pressupostos cal consensuar-los”.

A més, el portaveu també ha destacat la importància de la continuïtat del projecte del Hard Rock per a Junts: “és un projecte que millora l’economia de les comarques de Tarragona i és perfectament compatible amb la sostenibilitat” i ha recordat que “no hi ha cap motiu per aturar el projecte, perquè compleix la normativa urbanística i mediambiental”. Avui mateix la Cambra de Tarragona ha emès un manifest, juntament amb agents econòmics i alcaldes de la zona, a favor del projecte.

Tot i això, el projecte compta amb l'oposició frontal de la CUP, que considera que "és un project fallit", motiu pel qual ha impulsat un manifest on denuncia que la seva implantació "només portarà més desigualtats econòmiques i laborals i provocarà un greu impacte ambiental".

Junts ha constatat que en les negociacions amb el govern d’Aragonès encara hi ha discrepàncies importants i ha criticat que el govern “s’hi ha posat tard” i que només te 33 diputats.

En aquest sentit, ha afirmat que “encara hi ha manca de documentació” i que “tot fa preveure que seran unes negociacions lentes”. Per intentar accelerar-les, Junts demanarà fer reunions sectorials de diferents aspectes, en matèria de fiscalitat, drets socials, educació, energies renovables i salut.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, bcn, 06/12/2022 - 14:15

ES EL SEPARATISMO QUE AHUYENTA LA INVERSIÓN Y PROYECTO INDUSTRIALES COMO LO DIJERON LOS EMPRESARIOS ALEMANES A TORRENT:"SI NO TOCAIS LAS NARICES CON LA CONSTITUCIÓN , NOS VAMOS.

#5 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 05/12/2022 - 18:53

A por la mordida del Hard Rock.

#4 Pepe, Barcelona , 05/12/2022 - 16:57

Cataluña se queda sin fábrica de baterías que se va a Sagunto, sin agencia espacial, sin agencia de inteligencia artificial, pero se queda con el Hard Rock, que implica empleo temporal y poco cualificado.

Bienvenidos a la Cataluña dels millors.

#3 joan, manresa, 05/12/2022 - 16:42

Can Tonet ,16:35 h.--Es hora ya de fer política realista i de futur...,prou ya de demagògies..,populismes i de decisions del NO i NO..,aquest proyecte com tots els mega-proyectes..,no son perfectes ,pro pesa potser, entenem naltros ,que pesa mes la realitat i el futur de molts llocs de treball, directes e indirectes (es parla de40.000 ),Poca broma

#3.1 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 05/12/2022 - 18:56

El Hard Rock no aporta valor añadido, no tiene perspectiva de género y es muy contaminante.

#2 Conxita de Riudecols , Riudecols, 05/12/2022 - 16:02

La seu de l'Agencia Espaial a Sevilla, la de IA a La Coruña, el nou model Renault Astrale a Palencia... i a la Republiqueta el Hard Rock. Tenim el que ens mereixem.