Política · 25 de Gener de 2023. 14:35h.

Junts fa oposició dura

Albert Batet: "Com pensar governar?"

Junts fa oposició dura

El portaveu de Junts, Albert Batalla, durant la sessió de control al Parlament, ha criticat "el retrocés en l’eix nacional, la mala gestió en l’eix socioeconòmic i la debilitat institucional del seu govern".

"En l’eix nacional, en comptes d’avançar el seu govern s’allunya de la independència. Durant el seu mandat, el conjunt de l’independentisme no s’ha reunit mai per teixir una unitat estratègica. La seva proposta sobre un acord de claredat no té suport i el seu pacte amb el partit socialista sobre la reforma del Codi Penal és un despropòsit", ha lemntat.

"En l’eix socioeconòmic la seva gestió és francament millorable. Prova d’això és la triple vaga d’aquesta setmana del sector educatiu, sanitari i del taxi contra el seu govern. Estem gairebé a finals de gener i el seu govern no té majoria per aprovar pressupostos", ha dit.

"I tercer i últim: l’eix institucional. El seu govern és el govern més dèbil de la història. Només té el suport de 33 diputats de 135 i el seu govern ha perdut gairebé un centenar de votacions en seu parlamentària i continuen fent com si tinguessin majoria. I no fa respectar com pertoca la presidència de la Generalitat", ha afegit.

"Ni ambició nacional, ni gestió seriosa en l’àmbit econòmic i social, ni lideratge institucional. La pregunta és ben senzilla, president. Com pensa continuar governant?", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 25/01/2023 - 17:06

Can Mingo,tencant ya la seva paradeta..---Mare De Déu Senyor..!! Viure per veure..,poc ens pensàvem gaudir tant d'aquest circ...,El Sr. Batalla ,fa honor al seu cognom...,pro batalletes del Mortadelo...,Anem per el mal camí...,i lo mes trist de tot es que donem ales als enemics politics...,i axó podria portar fins i tot,a abolir las Autonomías.

#2 Fernando, Mataró , 25/01/2023 - 16:20

Cada vez que veo al zampabollos este me convenzo de que la raça catalana es una raza superior: nunca un inepto llegó tan alto.

#1 Marc de Vich, Vich, 25/01/2023 - 14:54

Aún pretenden engañar a la gente, con el cuento del que el independentismo, les va a dar de comer. Como no se convierta en colonia de Putin , de Xi Jinping o de Kim Jong-un, no se quien les va a prestar con intereses los 60mM€, que cada año se zapan, solo entre ellos, sin contar gastos que ahora los subroga al resto de los españoles