Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2021. 10:59h.

Junts fulmina Cuevillas a la Mesa del Parlament

L'advocat de Puigdemont serà substituït per la diputada Aurora Madaula

Junts fulmina Cuevillas a la Mesa del Parlament

L'advocat de Puigdemont i diputat de JxCat Jaume Alonso-Cuevillas deixarà el càrrec de secretari segon de la Mesa del Parlament i serà substituït per la diputada Aurora Madaula, després que manifestés en una entrevista que s'ha d'evitar que els inhabilitessin "per una bestiesa" i que justifiqués que no participés en la votació sobre el vot delegat de l'exconseller Lluís Puig argumentant que era partidari d'una "confrontació intel·ligent".

Junts ha decidit aquest dilluns substituir a Cuevillas, després que hagi posat a disposició el seu càrrec, i ha escollit a la diputada Aurora Madaula com a candidata a ocupar la secretaria de la Mesa del Parlament. Cuevillas, però, seguirà com a diputat del grup parlamentari. La decisió està pendent de ser aprovada en la propera executiva del partit.

10234-piulada.jpg

La substitució de Cuevillas en la secretaria del Parlament es produeix el mateix dia que l'advocat de Puigdemont es disculpés per les declaracions que va fer a Vilaweb. Alonso-Cuevillas, en un comunicat que ha publicat al seu compte de twitter, es disculpa "per haver utilitzat potser imprudentment la paraula bestiesa. Es constrenyia exclusivament al fet de provocar el risc d'inhabilitacions per tramitar resolucions merament declaratives i sense cap eficàcia jurídica" explica. "Sembla en tot cas que vaig pecar d'imprudent o potser d'inexpert en emprar-la i lamento si algú s'ha pogut molestar" apunta l'advocat de Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#41 electra, Barcelona, 06/04/2021 - 08:38

El Cuevillas s'ha posat en un vesper del qual ell en forma part........

#40 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/04/2021 - 02:13

"Jordi Amat @jordiamat2 15h

Un cínic convertit en fanàtic va recuperar la raó durant un instant i va proclamar que el Rei anava nu. Per preservar l'encanteri, el Rei el va expulsar de la ciutat. D'immediat, buscant entre els histèrics i els fanàtics, van trobar qui el podria substituir. Tot va seguir igual"

#39 catalanoide, bcn, 05/04/2021 - 23:33

JxCat es un operación triunfo del procés. Solo apto para seres que se "inmolen" jurídicamente.

#38 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2021 - 23:20

El führer Tocomocho ha fulminado a su lacayo Cuevillas. Esta es la "democracia" de la extrema derecha separatista. La autonomía catalana gobernada desde un Water. Gran futuro. Sí señor.

#37 Cau Tv3% , Queralbs, 05/04/2021 - 23:02

Cuevillas no es lo suficientemente corrupto para los de Junts pel Vivales & Pujols. Es lo mejor que le ha podido pasar, es un buen abogado, no necesita a aquets parracs tronats.