Publicitat
Política · 20 de Maig de 2022. 18:26h.

Junts i el PDECAT es veuran als jutjats

El judici per la disputa per les sigles se celebra el 23 de maig

Junts i el PDECAT es veuran als jutjats

El judici entre Junts per Catalunya i el PDECAT per la disputa per les sigles serà el dilluns 23 de maig a les 10 h., segons ha informat aquest divendres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El Jutjat de Primera Instància 3 de Barcelona havia ajornat en dues ocasions aquest judici per resoldre una demanda amb la que el PDECAT pretén invalidar l'assemblea que va canviar als càrrecs de la direcció de Junts abans de la ruptura entre les dues formacions, i que va derivar en una disputa per les sigles.

Segons el PDECAT, que va presentar la demanda que va iniciar el cas, "es confonia el capital polític" de les dues formacions i creu que els va afectar en els resultats de les eleccions al Parlament del 14 de febrer de l'any passat, mentre que Junts nega que li causés cap perjudici.

En la vista d'audiència prèvia del judici, que es va fer al febrer de 2021, el PDECAT va demanar que es practiquessin proves informàtiques per acreditar l'assemblea telemàtica i el sistema de vot que es va usar en el canvi de la direcció de Junts abans de la ruptura, i que el PDECAT considera que va ser irregular.

Junts, per la seva banda, es va referir a l'acord de la Junta Electoral Central (JEC) per al 14-F, que va donar al PDECAT "tots els drets electorals i subvencions", i va reconèixer a Junts com a grup significatiu en la campanya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BEJOTA, BCN, 21/05/2022 - 11:02

LOS CNI DE TODOS LOS PAISES ESTAN PARA ESPIAR A LOS ENEMIGOS DEL ESTADO. LA GENERALITAT DE CATALUÑA SE DEDICA A ESPIAR A LOS NIÑOS EN EL PATIO POR SI HABLAN EL IDIOMA OFICIAL. CREO QUE EL CATALAN NO SE MERECE QUE LO HABAIS HOSTIL Y ANTIPATICO. AL TIEMPO...