Publicitat
Política · 14 de Gener de 2022. 17:24h.

Junts insisteix en la teoria de la conspiració

Artadi proposa que l'Ajuntament de Barcelona reclami a la Fiscalia que investigui les declaracions de Villarejo

Junts insisteix en la teoria de la conspiració

La presidenta del Grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, ha proposat aquest divendres que l'Ajuntament de la capital catalana reclami a la Fiscalia General de l'Estat que investigui les declaracions de l'excomissari José Manuel Villarejo que vinculen el CNI amb els atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils.

"Junts per Catalunya ho defensarà amb una proposició a la Comissió de Presidència i Prevenció i Seguretat, que també reclama la creació d'una Comissió d'Investigació al Congrés per investigar les relacions entre l'Imam de Ripoll i els serveis secrets espanyols i les possibles responsabilitats d'aquests i altres estaments estatals en la comissió dels atemptats", ha explicat la formació a través d'un comunicat.

Artadi ha assegurat que "si volem estar al costat de qui ha patit, acabar amb les teories de la conspiració hem de saber la veritat", i ha denunciat que "hi ha massa gent que no vol que se sàpiga la veritat".

La presidenta del Grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona ha criticat l'actuació de l'alcaldessa Ada Colau. "Volem saber què ha fet govern, què ha fet Colau per ajudar les víctimes, per acabar de tancar el dol i per fer-nos sentir segurs a la ciutat", ha manifestat.

"Per què no es vol saber la veritat? Qui té por que se sàpiga la veritat? Si no tens por investiga i s'acabaran les teories conspiratives", ha afirmat Elsa Artadi.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 joan, manresa, 15/01/2022 - 13:03

La nostra tertulieta des de " Cal Mingo" a Moro-L'andina..---Només un petit afegitó..,que pot anar molt be per atots els dirigents de Junts per CAT..,amb càrrec o sense...,!!! Qui no te feina el gat pentina !!...i per alguns sense distinció de generes..,!!Millor calladets fins que las gallinas pixin..!!.i per no fer res, deixin al poble en pau !

#11 Flanagan , Tabarnia City, 15/01/2022 - 11:33

Normal que rabien... les han jodido el 3%, las sedes embargadas y el trinque a la caja sin dar cuentas.

#10 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/01/2022 - 22:02

Jura por Snoopy que la conspiración es cierta. Parece guay ese hombre, moderno, atractivo, honrado, apañadete.

#9 Timbaler , Bcn, 14/01/2022 - 21:19

Ya tardan en hacer a Villarejo cortesano de Waterloo!!

#8 Telamarinera , Vng, 14/01/2022 - 20:27

Que vengan funcionarios/técnicos de la UE y estudien el tema. A los que tutelaban al de Ripoll, y la operativa de análisis de Alcanar.
La mitad no cree a unos y la otra mitad a los otros.