Publicitat
Política · 26 de Gener de 2022. 18:03h.

Junts insta a culminar la independència

Batet reclama a Aragonès construir una "alternativa guanyadora"

Junts insta a culminar la independència

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha instat el president de la Generalitat a culminar la independència i li ha recordat que el missatge que va fer per Sant Esteve va dir que "hem de començar a construir alternatives per avançar cap a la independència".

Batet ha dit en la sessió de control al Parlament que des del seu grup "hi estem plenament d'acord, hem de construir alternatives per avançar cap a la independència, compartir una estratègia conjunta, una alternativa guanyadora entre institucions i ciutadania, com vam fer l'1 d'octubre".

El diputat ha insistit que "per això compartim amb vostè aquesta necessitat de començar a construir aquestes alternatives envers la taula del diàleg, una taula que no és ni de diàleg i menys de negociació".

 

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Batet, apte? Vividor?, Tarragona, 27/01/2022 - 10:59

Quin coeficient intelectual té? Si no fos per els calers de la seva familia i l´endoll...el veuríem al Parlament? Té nivell per tenir aprovada l´EGB?

#19 n, lL'Escala, 27/01/2022 - 09:07

Suposo que a Junts fan cada mes un concurs per triar el mes babau de la colla, cosa que per altre part no deu ser fàcil amb la quantitat que en tenen, però jo aquest mes li donaria al Batet aquest. només amb aquesta intervenció tant brillant ja ha fet prou mèrits.....

#18 nyerro, lL'Escala, 27/01/2022 - 09:04

Suposo q

#17 Vigatano, Vic, 27/01/2022 - 07:02

La estrategia de los de Fuigpelmon "decimos q nosotros sí que lo haríamos porque sabemos q los otros no dirán que sí y así no tendremos q hacerlo y quedamos bien" Lo alucinante es lo del rebaño q traga

#16 Sergi , Bcn , 27/01/2022 - 06:17

A ver Batet. Supongo que fue el último de la clase y del colegio. Te lo explico, la soberania reside en el pueblo español, si quieres quitar soberania tienes que cambiar la constitución y para eso tiene que votar todos los españoles. Se entiende Batet?