Publicitat
Política · 2 de Maig de 2021. 13:25h.

Junts no es deixa pressionar

Borràs avisa ERC que els ultimàtums poden fer "descarrilar" l'acord

Junts no es deixa pressionar

La presidenta del Parlament i candidata de JxCat, Laura Borràs, ha llençat un avís aquest diumenge a ERC en relació amb la data límit per a arribar a un acord que Pere Aragonès va fixar la setmana passada, afirmant que els ultimàtums són "pressions" que poden fer "descarrilar" un acord de Govern.

En una entrevista publicada a l'ACN, Borràs ha alertat que són "pressions sobrevingudes que el que segur que faran serà intentar descarrilar o ajudar a descarrilar el que ha de quedar més ben encarrilat que mai". Borràs apunta que els ultimàtums suposen "elements de tensió" i que no són "el que més convé" a les negociacions.

La presidenciable de JxCat ha apuntat que s'han de posar els esforços en fer que les coses funcionin i evitar "elements de tensió" que podrien afectar les negociacions. "No fa falta afegir altres límits que posen més pressió i que poden treure fiabilitat i robustesa a un acord que ha de ser molt sòlid i robust", ha defensat.

"Cal pensar en què cal fer quan les coses no vagin com hi ha gent que es pensa que aniran", explica Borràs en l'entrevista, on assenyala també que "els partits independentistes haurien d'estar preparant com avançar cap a la independència". Les declaracions de Borràs es produeixen l'endemà que expirés el termini que Pere Aragonès va imposar per arribar a un acord i buscar "altres alternatives", com ara un Govern d'ERC en minoria amb JxCat a l'oposició.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 bejota, bcn, 04/05/2021 - 17:14

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.En 2019 hubo cuatro elecciones en Cataluña y , en todas, el separatismo perdió más de 300 mil votos.Por cierto, no había COVID

#8 adrian, Barcelona, 03/05/2021 - 09:45

No hay prisa... las empresas, los autónomos, la restauración, la gente en paro, las colas del hambre, etc. pueden esperar. Aquí lo importante es como encaja el "emperador" fugado en todo el asunto. No vaya a ser que se nos quede olvidado en Waterloo.

#7 Vigatano, Vic, 03/05/2021 - 07:21

No habían dicho hasta el día 1? Especialistas en el digo Diego...

#6 joan, manresa, 02/05/2021 - 18:09

" Coll-Min ",18,05 h.--La divina comedia de Dante es un gra de sorra dintre aquest mar de despropòsits...,Sra. Laura ,tots.,tots ,heu perdut la dignitat ..,política i humana...,Catalunya i els catalans..,TOTS..,no es mereixen aquest espectacle..,i si nal final ERC adopta governar en minoria.,que recordi ,agradi o no, qui va guanyar electoralment

#5 Flanagan , Tabarnia City , 02/05/2021 - 15:42

Cuando algunos dicen que esta tía está buena...eso digo yo al ver la foto, que está como un tren...descarrilao,jajaja.