Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2021. 11:17h.

Junts no se'n refia de la taula de diàleg

Jordi Puigneró: "Cal tenir un pla B"

Junts no se'n refia de la taula de diàleg

El vicepresident del govern de la Generalitat, Jordi Puigneró, s'ha mostrat desconfiat amb la posició que pot adoptar el govern espanyol durant la taula de diàleg. "La taula de negociació forma part de l'acord, però sabem el poc interès que té normalment l'Estat de negociar amb Catalunya, més aviat són d'imposar", ha expressat Puigneró al diari Ara.

Puigneró ha acusat al govern espanyol de "potser voler dinamitar la taula" arran de les declaracions de Pedro Sánchez, que negaven la possibilitat d'un referèndum a Catalunya. "Esperem que el govern espanyol posi les seves propostes damunt la taula i, per tant, que puguem entrar en una fase no només de diàleg, sinó també de negociació", ha afegit el vicepresident.

El membre de JxCat ha valorat les diferències entre els dos partits independentistes més votats a Catalunya. "Esquerra vol la independència com Junts i potser la diferència en aquests moments és la manera d'arribar-hi", ha explicat Puigneró.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 05/07/2021 - 11:48

Y sobretodo una caja B, por si acaso hay que salir por pies.

#6 electra, Barcelona, 05/07/2021 - 09:28

Molts ciutadans no ens fiem ni de DCD (Jxcat) ni d'ERC. Són uns hipòcrites, no més els interesa la buxaca!
#5 recordad 6 y 7 de septiembre , 2023 = 1936? , 04/07/2021 - 15:03

En esa mesa no se negocia "con Cataluña" sino con el secesionismo que sólo tiene un objetivo y no es negociable, así pues a lo único que harán es sentarse a dar puñaladas traperas por la espalda a los catalanes no secesionistas, algo en lo que son expertos

#4 democràcia en minúscula, Barcelona, 04/07/2021 - 14:46

"L'Estat normalment té poc interés en negociar, més aviat són d'imposar" i ho diu un paio dels lacis que volen imposar l'escisió de Catalunya a set mil.lions i mig de catalans com si fós un sol poble per aplicar el seu cesarisme delirant supremacista

#3 Charly, Barcelona, 04/07/2021 - 13:09

Aquest ho arreglarà tot, com sempre.