Política · 21 de Juliol de 2022. 08:29h.

Junts només suspèn Dalmases de la comissió de control de la CCMA

A petició del propi diputat

Junts només suspèn Dalmases de la comissió de control de la CCMA

El diputat de Junts, Francesc de Dalmases, deixa de ser el portaveu de Junts a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. En un comunicat, el partit explica que ha estat el mateix diputat qui ho ha proposat. Dalmases vol "defensar-se" de les "acusacions" d'intimidació i coaccions a una periodista del "FAQS" de TV3.

Segons el comunicat, Dalmases ha demanat a l'executiva de Junts que obri un expedient informatiu "per aclarir i poder rebatre i defensar-se de les acusacions aparegudes aquests darrers dies en mitjans de comunicació i xarxes socials, que són clarament lesives per a la seva reputació".

I "tot i la confiança que el grup parlamentari té en la seva tasca", deixa de ser portaveu de la comissió mentre es resolgui aquest expedient. Llavors, De Dalmases podria recuperar el càrrec.La direcció de Junts aprovarà a la pròxima reunió l'obertura de l'expedient i proposarà un nou portaveu temporal de la comissió parlamentària.


Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 21/07/2022 - 12:01

No deja de ser esto y lo de la antipática Borràs, un pulso a ERC. Hasta donde es capaz de aguantar. JxCAT intenta erosionar el govern, pero no quiere abandonarlo (tiene mucho en juego, no sólo los que ha metido dentro de las instituciones) Lo jodido es que ERC sigue como siempre: a-com-ple-ja-da (miedo a que le llamen traidores)

#3 Joan, BCN, 21/07/2022 - 11:25

Mireu; a mi els damnificats pel tancament de la Casita Blanca m'entendreixen. Què voleu que us digui.

#2 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 21/07/2022 - 11:07

Son una banda de mafiosos
Son plenamente conscientes que estas actuaciones sólamente funcionan a puerta cerrada

Lo alarmante no es que pasen días y este siga con cargo de"político",lo peor es que sus compañeros le apoyan,y a estos,hay gente que les vota,otorgándoles potestad e influencia para manipular a la sociedad a su antojo

#1 Gurguri, Barcelona, 21/07/2022 - 09:55

Ahora mismo un tertuliano de RAC1, dice que el caso de Dalmases, es un montaje politico, y que se ha montado una gran bola.Lo que ocurre es que hasta ahora nadie en TV3 se atrevió a preguntar nada a un politico. Es como el NO-DO.