Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2021. 09:11h.

Junts organitza un homenatge a Barrera en solitari

ERC no hi participarà malgrat que va ser president del partit

Junts organitza un homenatge a Barrera en solitari

L’expresident de la Generalitat Quim Torra, convoca per al dijous 9 de setembre, un acte d’homenatge a l’expresident del Parlament Heribert Barrera amb motiu del 10è aniversari de la seva mort.

A més de Torra, l’acte comptarà amb la participació del també ex president de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, ambdós de JxCat. Malgrat que Barrera va ser president d’ERC, la formació republicana no participarà en l’homenatge.

Al setembre del 2020, l’Ajuntament de Barcelona va retirar la medalla d’or de la ciutat a l’expresident del Parlament i líder històric d’ERC, Heribert Barrera, que li va ser concedida al 2012.

L’expresident del Parlament considerava que els immigrants farien desaparèixer Catalunya, a més de considerar que "el coeficient intel·lectual dels negres dels Estats Units és inferior a el dels blancs". Els Comuns, el PSC, Ciutadans, PP i Barcelona pel Canvi van votar a favor de la retirada i només ERC i JxCat s’hi van oposar.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Tabarnés puro, Barcino, 07/09/2021 - 18:38

Si invitasen al NSDAP no tendrían que celebrar solos.

#14 Juan, BCN, 07/09/2021 - 17:08

No me extraña, como Barrera, Torra y algunos otros de pensamiento parecido, racistas y eugenésicos despreciables, que no deberían tener cabida en la vida política de cualquier rincón de Europa por descontado, y del mundo. Sus propios partidos deberían expulsarlos.

#13 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 07/09/2021 - 00:27

Hi ha determinats moments i circumstancies en que a mi no em faria res afussellar a segons qui i ajudar a fer un mon una mica mes respirable i decent.

I no soc de Green Peace. El meu ecologisme ni es postmodern ni sobrevingut

#12 jfuertesf, Barcelona, 06/09/2021 - 18:41

Doncs politicament poc tinc a dir. Ja s'ha dit quasi bé tot d'ell. Era un home d'altra època, transplantat a l'Espanya post-Franco.
El recordo com un extraordinari professor de Química a la UAB. Com dir-ho. Era massa bo per a nosaltres, que començavem llavors la carrera. És com posar un premi Nobel en Matemàtiques a explicar sumes i restes a

#11 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/09/2021 - 17:28

Pobre Don Heribert..si estuviera vivo le daría un buen jamacuco de ver a su pimpollo el patufet felicitando el Ramadán y visitando mezquitas. Mejor que lo dejen tranquilo.La Mare Superiora dijo más o menos lo mismo y nadie le dijo ni mú.
ECS, digo ERC, ya se retrato en el homenaje a los pistoleros mataobreros Hermanos Badia.

#11.1 ERC sigue a Barrera, aféitate el prepucio, 08/09/2021 - 06:22

No se crea, a Adolfo también le gustaban los muslim: por su antijudaísmo y porque es una creencia totalitaria que casa muy bien con la suya propia. De hecho se llevaba muy bien con el Mufti de Jerusalén. Y el propio Barrera teorizaba que a Cataluña y a los catalanes nos iría mejor teniendo una religión diferente del resto de los españoles.