Política · 7 de Desembre de 2021. 19:56h.

Junts pacta amb els "carcellers" del PSC

Els socialistes entren a l'Ajuntament de Montblanc després de la renúncia de regidors vinculats a ERC

Junts pacta amb els "carcellers" del PSC

Junts ha incorporat el PSC al govern municipal de Montblanc després de la renúncia de regidors vinculats a ERC malgrat que el president de Junts per Catalunya al Parlament, Albert Batet, va respondre una piulada a Iceta l'octubre de 2018 afirmant que "el PSC és l'autor del 155 i el carceller dels presos i exiliats". De fet, JxCat i PSC ja governen a la Diputació de Barcelona en detriment dels republicans.

El govern municipal de Montblanc, encapçalat per l'alcalde Josep Andreu, s'ha ampliat amb l'entrada del PSC. El seu portaveu Joan Manel Cabello ha assumit les competències d'urbanisme, llicència d'obres, promoció d'habitatges, interior, seguretat viària i assistència a pedànies i ha dit que la seva presència donarà "embranzida" a Montblanc.

El govern municipal està format per cinc membres que governaran en minoria. Entre ells els regidors no-adscrits Francesc Benet, Santi Porta i Núria Besora, procedents d'Agrupament Catalanista de Montblanc i Junts per Montblanc, respectivament.

piuladabatet.jpeg

 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Yomismo, Sevilla, 08/12/2021 - 20:54

Pablo Casado abre la puerta a hacer una «gran coalición» con el PSOE si gana el PP.
El presidente del PP expone sus preferencias en una entrevista concedida al diario argentino La Nación. Ahora queda por ver cómo explicará esto a sus votantes:
https://www.outono.net/elentir/2021/12/08/pablo-casado-abre-la-puerta-a-hacer-una-gran-coalicion-con-