Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2015. 10:23h.

Junts pel Sí dóna per suspesa la 'desconnexió'

Pel no de la CUP a la investidura de Mas

Junts pel Sí dóna per suspesa la 'desconnexió'

Homs, durant la nit electoral

El cap de llista de la coalición Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, considera que la declaraicó de sobirania ha quedat suspesa pel no de la CUP a la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat.

Homs, en una entrevista a La Vanguardia, remarca que “qui suspèn políticament la resolució de dilluns no és el Constitucional, és el no de la CUP a la investidura” i ha manifestat que “no ens podem permetre fer el ridícul”.

El conseller de la Presidència i responsable de la campanya de Junts pel Sí en les passades eleccions ha indicat que “aquest principi serveix tant si tenim investidura com si hi ha eleccions” perquè “les dues coses són possibles en aquest moment”.

Francesc Homs ha apuntat que la negociació “ es pot situar sobre les espatlles d'una persona” i ha recordat que “els responsables són Junts pel Sí i la CUP”. “Ara la CUP ha de deixar els discursos i decidir si assumeix compromisos”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#97 karkamal, La Marca Hispànica, 17/11/2015 - 00:26

Juajuajua! No tenen collons. Doncs si no es desconecten ells, els hauriem de desconectar naltros. Que els hi treguin la nacionalitat espanyola d'una p... vegada i tots a l'exili. Fem d'ells uns "sense papers". Que vagin a muntar el seu "nou pais" de caganers a on els vulguin aguantar.

#96 Carlos Gomez, Bcn, 16/11/2015 - 21:28

Deu ser per recomenacio del Germa Bel, que d´aixo de la energia en sap un ou.
Un ou i una nomina, es clar.

#95 SOM-HI, Manresa, 16/11/2015 - 20:16

Francesc Homs, Mas Colell, Felip Puig.... Ja frisen per baixar del tren Independentista com o va fer Duran i Lleida. Una colla de cagats i Botiflers. Ja us descarregarem a l' Estació Espanya. Unió, PP, PSOE, C's- CSQE.PODEMOS, JA us esperen com erois Espanyols. Nosaltres seguirem i arribarem.

#94 Jesús_9barris, Barcelona, 16/11/2015 - 16:45

Diu Francesc Homs que vol ser al Congreso espanyol, que no neva ni plou.

#93 Fartdetot, Can Fanga, 16/11/2015 - 16:43

Això vol dir que desendollen la desconnexió? Vejam si s'enrampen ;-)