Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2015. 09:09h.

Junts pel Sí nega que hi hagi fractura social

L'exconseller Cleries afirma que els que ho diuen “no coneixen Catalunya”

Junts pel Sí nega que hi hagi fractura social

Imatge de l'acte

Eduardo Reyes, número 6 de la llista de Junts pel Sí, ha afirmat que el 27S “tornarem la llibertat, l’alegria i la il·lusió a la gent d’aquest país”. En un acte a Sant Boi de Llobregat, localitat on va néixer Súmate,  davant 400 persones, Reyes ha subratllat que “hem de fer un món millor” pels nostres fills, i “el primer pas és fer un país millor”.

El candidat ha recordat com el seu pare “va haver de prendre la determinació de marxar de la seva terra per manca d’oportunitats” i l’ha comparat amb la situació actual, en que cal fer un pas endavant per garantir un futur millor pels nostres fills: “El que fem ara ho fem per responsabilitat, igual que els nostres pares per responsabilitat van fer les maletes per venir aquí”. “Serem el que vulguem ser i ho demostrarem el 27S”, ha conclòs.

El senador Josep Lluís Cleries ha posat Sant Boi com a exemple de convivència i ha assegurat que aquells que parlen de fractura social “no coneixen Catalunya”. “La Catalunya real és la que hi ha en aquesta plaça i la de l’11 de setembre, la de milers de persones que es donen la mà  oferint un exemple de convivència”.

En referència a aquells que asseguren que “s’ha acabat la broma”, Cleries ha respost: “Per un vegada estic d’acord, s’ha acabat la broma de tenir un dèficit fiscal de 16.000 meur; s’ha acabat la broma dels 41 meur que cada dia marxen i no els tenim per atendre a les persones que ho necessiten; s’ha acabat la broma de les inversions a Catalunya que no arriben”.  “Davant la gent que només envia missatges negatius nosaltres oferim un de positiu, un missatge d’esperança per un futur millor”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#18 Martín Martínez Mart, BCN, 15/09/2015 - 12:04

No hi ha fractura social?.. Reconec que encara no és molt gran, doncs, es pot saltar d'un costat a l'altre sense precipitar-se..

Si Mas continua per aquest camí, on ara hi ha simplement una fractura, hi haurà un precipici.

SI ALGÚ HA DE CANVIAR DE BÀNDOL QUE HO FACI ARA, QUE ENCARA POT!.

#17 Laughter, España, 14/09/2015 - 16:20

LLevo 50 años viviendo en Cataluña, es más, nací aquí. Por lo que veo, según estos elementos, no debo conocer Cataluña. Pues yo creo que a ellos los conozco mejor que si los hubiera parido

#17.1 ambaixadorCAT, UK , 15/09/2015 - 09:59

Llavors, a no ser que no surtis de casa i només miris les TV s espanyoles, sabràs que Espanya menteix i manipula vilment.

#17.2 El azote de los necios, Barcelona, España., 15/09/2015 - 19:45

Yo naci en Barcelona hace 42 años, estoy contigo Laughter, a estos adolescentes adoctrinados como el ambaixador, ni puto caso......que sabran esos pamplinas lo que se ha cocinado los ultimos 20 años en las alcantarillas del nacionalismo catalan.....

#16 Teresina, BCN, 14/09/2015 - 14:55

Espereu a proclamar la DUI

Esteu arruinant el país i Catalunya es trencarà com no havia passat mai a la història. Ara hi ha gent que calla però quan vegi que per culpa vostra perdrà la feina i molt més ja veureu.

#15 Teresina, BCN, 14/09/2015 - 14:52

Crec que Barcelona sabrà estar del costat No Nacionalista.

#15.1 ambaixadorCAT, UK, 15/09/2015 - 09:57

Espero que sigui així, ja que una persona no nacionalista és evidentment independentista. S'ha de ser molt nacionalista espanyol per aguantar els greuges exèrcits per Espanya contra tots els catalans.

#15.2 El azote de los necios, Barcelona, España., 15/09/2015 - 19:53

Ambaixador, España no necesita nacionalistas que la defiendan, porque es una de las naciones mas antiguas de Europa, asi es reconocida internacional e historicamente.....sin embargo Cataluña necesita un ejercito de nacionalistas mentirosos para intentar dar veracidad a algo que nunca existio.....

#14 Javier, Girona, 14/09/2015 - 14:42

Nos quieren hacer extranjeros en nuestra propia tierra, los propios catalanes no conocemos catalunya, de esa manera ellos podran hacer lo que les de la gana sin ninguna oposición. Existe fractura social y no se ve en la calle porque no hay movilizacion de los no nacionalistas, no somos extremistas.