Publicitat
Política · 29 de Març de 2016. 14:30h.

Junts pel Sí posa traves a la CUP

La Mesa del Parlament tramita la moció de desobediència però a condició que es modifiqui abans del ple

Junts pel Sí posa traves a la CUP

Carme Forcadell

La mesa del Parlament ha admès a tràmit les sis mocions que el ple debatrà a la sessió del 6 i el 7 d’abril, però ha condicionat la votació de la de la CUP al fet que el text es modifiqui durant la tramitació. Aquesta moció, subsegüent a la interpel·lació sobre “el moment històric excepcional” feta el darrer ple, reitera la “vigència” i el “contingut” sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre de 2015.

L’acord de la mesa pel que fa a la moció de la CUP ha estat pres amb els vots a favor de la presidenta, Carme Forcadell, del vicepresident primer, Lluís Maria Corominas, i de les secretàries primera i quarta, Anna Simó i Ramona Barrufet, respectivament. Hi han votat en contra el vicepresident segon, José María Espejo Saavedra, i el secretari segon, David Pérez, mentre que el secretari tercer, Joan Josep Nuet, no ha participat a la votació.

Després de la reunió de la mesa, Corominas, acompanyat de Simó, ha explicat que si el text de la moció no es modifica la presidenta sotmetrà a votació del ple si es manté o no aquest punt a l’ordre del dia. Les altres mocions que el ple debatrà són sobre polítiques de seguretat (PPC), política universitària (CSQP), el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (PSC), sanitat i medi ambient (totes dues de C’s).

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 Titot, El masroig, 30/03/2016 - 16:10

Aquesta acabarà més prostiposti que la Zsa-Zsa Gabor.

#19 cata .....Queeee?????, Montcada i Reixac, 30/03/2016 - 07:59

Cuando oigo por TV3 llamar a la Forcadell,personalidad,me da yuyu.!!!!cuanto servilismo por parte de periodistas,rastreros,la Forcadell,personalidad ¿de queee?.

#19.1 Borrell ll, Girona, 30/03/2016 - 22:44

Política?

#19.2 Cata.....quéééé??????, Montcada i Reixac, 31/03/2016 - 08:12

¿servil? "Más es un xulo? ¿ya no lo es?.recortes en sanidad y educación en su partido y vende gratuidad para todosya ha conseguido lo que buscaba,un sueldo estratosférico para sus aptitudes.

#18 cata......queeeee??????, Montcada i Reixac, 30/03/2016 - 07:49

El Sr.Nuet,esta en el limbo,no de exe mon,no sabe,no contesta.

#17 Carlos Gomez, Bcn, 30/03/2016 - 02:44

Torrebruno tambe va començar desde ben abaix i amb molta modestia per ell no era catala.
El catalonian way of life, es a dir viure del cuento, del l´aire i del esperit sant i arribar a les mes altes cotes de l´astracanada, el disbarat i la necetat no esta a l´abast de qualsevol
Nomes pels elegits,

#16 Neferu, Barcelonal, 29/03/2016 - 18:03

¡¡Qué poca talla política todos juntos!!!
Poneos a trabajar aunque sea de picapedreros, pero poneos a trabajar, gandules que, ya nos tenéis hartos con vuestros tira y aflojas desde hace dos años mientras os caen los seis mil euros mensuales por no hacer nada.