Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2016. 16:52h.

Junts pel Sí sospira per un pacte PSOE-Podemos

Homs: "Han de deixar de mirar-se de reüll i arribar a un acord"

Junts pel Sí sospira per un pacte PSOE-Podemos

Francesc Homs

El portaveu de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs, ha instat PSOE i Podemos a aparcar les seves diferències personals per evitar eleccions: “Si de veritat volen un canvi, PSOE i Podemos han de deixar de mirar-se de reüll i arribar a un acord”. Homs subratlla que aquests dos partits tenen a les seves mans que el PP no governi a Espanya: “Ells en tenen la responsabilitat,  que seguin per a fer-ho possible, si no, no seran creïbles”.

El diputat ha recordat que el termini per a la investidura s’esgota i que cal aprofitar els 15 dies que queden: “Des de l’experiència acumulada a Catalunya, els puc dir que han de ser capaços d’assumir costos, de sacrificar posicions particulars”.

A preguntes dels periodistes, també s’ha referit a les explicacions del ministre Jose Manuel Soria després que el seu nom hagi sortit als anomenats papers de Panamà: “Són insuficients, sonen a excusa. El ministre hauria d’assumir responsabilitats”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Canvis de no canviar, El claustre, 13/04/2016 - 16:06

A l'Empordà no gaudím de la tramontana, la patim, pero quan porta molt temps fent humitat alguns l'enyoren, llavors quan torna ens enrecordem de la m...que la va parir. El pacte Pse-Podemos és el mateix. si governen que Deu ens guard!

#4 Neferu, Barcelona, 12/04/2016 - 21:04

¿ Suspiráis, Sr. Homs ? Sí, Neferu. Me piro, me piro. ¡No aguanto más.!

#3 Carlos Gomez, Bcn, 12/04/2016 - 20:24

Han de mantenir com sigui la menjadora.
Pero tant se val el que digui l´entranyable senyor Quicu.
A les proximes autonomiques s´en van de cap a l´oposicio i el nerviosisime entre les legions d´estimadors profesionals de Catalunya ja no l´arrecla ni Santa Rita de Casia.
Aixo s´ensorra.

#3.1 Jep, Gava, 12/04/2016 - 23:27

Tens rao! Si hi han eleccions es fotran una castanya de mort, i com mes debils, ERC se'ls acabara menjant. Ja em veig els ajuntaments convergents carregats d'assessors i personal directiu del partit que es vagin quedant sense feina. D'aixo en diran "millorar la gestio". Que pagui el poble!

#2 fernandomartinez@@, BSE(UK), 12/04/2016 - 20:19

Evidentemente, el pacto PSOE-PODEMOS es malo para Espanha.

#1 botifler1914, Rufilandia, 12/04/2016 - 17:22

¿Suspirais condesa?

Suspiro, suspiro.

Que un convergente quiera que gobierne Podemos demuestra lo mal que lo están pasando....