Política · 28 de Setembre de 2022. 23:30h.

Junts perd la batalla

Cessament de Jordi Puigneró

Junts perd la batalla

El president de la Geenralitat, Pere Aragonés, ha anunciat en una compareixença que ha decidit cessar el vicepresidente del Govern, Jordi Puigneró, després que aquest no l'informés de que Junts li volia demandar que se sotmetés a una qüestió de confiança.

Aragonès ha reconegut una "pèrdua de confiança envers Jordi Puigneró, que no va informar-me de les intencions" de Junts. "He decidit cessar Jordi Puigneró", ha explicat, a més d'indicar que "és un pas que em dol però del tot necessari".

El president també ha dit que "vull que Junts continuï al Govern" i que "mantinc la confiança en la resta de membres del Govern". En aquest sentit ha criticat "les desconfiances" de Junts que, al seu parer, provoca una "desestabilització que ens allunya de la ciudadanía".

"La ciudadanía necessita institucions estables i un govern cohesionat", ha remarcat, a més d'afegir que "això no és compatible amb una qüestió de confiança que pot abocar el país a una interinitat".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Dodó Escolà, Otorrinolaringólogo, 29/09/2022 - 10:00

Ens volen aixafàaa !!!

#16 Marc de Vich, Vich, 29/09/2022 - 08:40

¿Y ahora, qué? Este señor debe de justificar los 700M€ gastados en torretas de telefonía móvil, para nada, el uso por parte de los ayuntamientos, depósitos de aguas en suelo público para la ubicación de las mismas, los gastos en el teleport, los dataceters que no son rentables por el grado de humedad, las ayudas a parlem, las cajas de zapatos.

#15 Masias , Mis posaderas, 29/09/2022 - 08:36

Quiere usted ser President de la Genara ?

Nuevo programa de entretenimiento en Telepruses donde los concursantes mostrarán sus habilidades para serlo sucesivamente durante un dia.

#14 Fernando, Mataró, 29/09/2022 - 08:29

Epic fail!! Fíjate, el nen barbut parecía un osito de peluche, pero le han tocado los adornos y ahora parece Chuki. Se van a enterar los corrupgentes quien manda aquí. Y los otros callados como pxxtas porque se les acaba el momio. Jajajja

#12 Pere, Girona, Spain, 29/09/2022 - 08:14

ara el Puigneró aquest passarà a treballar a la NASA , amb allò de la Agència Catalana de l'Espai ha adquirit una "gran" experiència