Publicitat
Política · 23 de Gener de 2022. 12:11h.

Junts pressiona ERC

Jordi Sànchez: "Els esforços d'Esquerra a Madrid no han servit de res"

Junts pressiona ERC

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, s'ha mostrat crític amb Esquerra, en una entrevista a La Vanguardia. "Tots els esforços d'ERC per facilitar la investidura de Sánchez, renunciant a aglutinar la força que l'independentisme té a Madrid, no han servit per a res".

Sànchez considera que "s'ha de reflexionar sobre si aquesta estratègia d'ERC és l'encertada". Catalunya està avui més debilitada en la seva força de negociació a Madrid que no abans", ha afirmat.

"El més greu és que al mig s'ha erigit una construcció, la taula per al diàleg, sense que hi hagi indicis de resultats bons, malgrat que la conjuntura podria haver estat bona, amb un govern progressista en què un dels socis acceptava la possibilitat del dret a decidir. Tot això s'ha esvaït. Que ningú no responsabilitzi Junts del fracàs que alguns han acumulat en aquesta matèria", ha explicat.

En referència a l'aprovació dels pressupostos, el líder de Junts ha qüestionat "les presses d'ERC a buscar una aliança amb els comuns". "El nostre soci de legislatura no són els comuns perquè no és el projecte econòmic i social de Junts. I encara menys el projecte nacional", ha explicat.

Sànchez també ha parlat de la situació de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. "L'aspiració de Puigdemont és tornar. Com es produirà, quan, en quin context... això ja ho veurem. Primer s'ha de produir la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea. Som optimistes", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 robert, LasPléyades, 24/01/2022 - 20:35

ERC = la marca blanca pseudo-"indepe" del p$oes.

#5 Marc de Vich, Vich, 23/01/2022 - 19:18

¿Y estos de que van?, que no se han dado cuenta, que, desde el juicio, donde confesaron todo, incluso él, les han dejado con el culo al aire, que ya sabemos su rol, que todo era mentira, y la única finalidad era y es la pasta y seguir viviendo del cuento y a costa de todos. Que ya lo sabemos, no os esforceís más, que no dais pena

#5.1 Marc de Vich, Vich, 23/01/2022 - 19:46

Es que es tan grande el montaje, que ni el juez los debe de llamar para carearse, ya se carean ellos solitos y en directo, y claro lo que queda claro, y cada día más se ve, es la finalidad de la fiesta, y no lo voy a repetir más, porque me da la risa, por muy amargo que sea todo esto, ni las pelis de los hemanos Marx

#4 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 23/01/2022 - 18:29

(Jordi Sànchez: "Los esfuerzos de Esquerra en Madrid no han servido de nada")
Ya veo yo lo poco que valora su libertad antes de terminar de cumplir su condena y la de sus compis.

#3 Die Frage, Chez Titole, 23/01/2022 - 14:46

Mare de Deu quins esforços! colaboració amb el Xanches per seguir xuclant de la moma, és a dir el mateix que fraríen els que ara critiquen. El resultat ja sabem quin és, el mateix qaue els objectius (independència res de res) , seguir vivint del "cuentu"

#1 Luigi., Barcino, 23/01/2022 - 12:23

Será por los grandes éxitos que él ha conseguido con el procés.

#1.1 Ho dubto, Barna, 23/01/2022 - 14:47

El mayor logro ha sido continuar viviendo del mómio, nadie puede discutirles su habilidad, solo el Dioni consiguó algo parecido, pero esos lo han superado con creces.