Política · 13 de Juliol de 2022. 11:18h.

Junts pressiona Trias perquè repeteixi d'alcaldable

“No us podeu imaginar la pressió que tinc”

Junts pressiona Trias perquè repeteixi d'alcaldable

L’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, en declaracions a El món a RAC1, ha reconegut que estudia ser l’alcaldable de Junts per a les properes eleccions. “El presentar-se o no presentar-se depèn de per fer què. I això exigeix posar en ordre Junts per Catalunya. Ara tenim un congrés aquest cap de setmana. Que es posin en ordre, jo marxo de vacances i al mes de setembre ens asseurem tranquil·lament i en parlarem”, ha dit.

“Jo dic: escolteu, heu de tenir clar que això no és una broma. Si voleu presentar-vos i fer una candidatura guanyadora, s'ha de fer una candidatura de debò, en la que tothom estigui d'acord i que el partit estigui fort. L'esforç que ha de fer ara la gent és que el partit estigui fort, que hi hagi ordre i que els que manen s'entenguin i vagin bé”, ha indicat.  

Trias ha explicat que “no us podeu imaginar la pressió que tinc. És al·lucinant. Vaig pel carrer i la gent em para, em truquen de tots els llocs, em diuen que m'he de presentar, que he d'ajudar”.

“Si em presento, no em presento per perdre. Això vol dir que les coses han d'anar d'una determinada manera. El primer problema que hi ha és que el partit ha de ser fort. Aquest cap de setmana prendran un conjunt de decisions importants, que és la configuració del partit. Ja és un bon element. Però s'han de fer les coses molt ben fetes”, ha remarcat.

Sobre si l’edat (76) és un problema per ser alcaldable, ha considerat que “sempre dic que per ser alcalde s'hi hauria de presentar una persona d’entre 40 i 65 anys. Una altra cosa és dir: tu tens un lideratge que necessitem. Però és evident que s'ha de buscar gent jove. El futur és de la gent jove.”

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 13/07/2022 - 15:38

Que se vayan atando los machos que Xavi El Centella Trias amenaza con volver. Que se anden con cuidao con los videos promocionales y los paseos en bicicleta no vayamos a tener un fatal disgusto como estuvo a suceder en la ultima campaña con el herculeo Maragall.

Y sobre todo que no falte en ningun momento una ambulancia medicalizada por si la fat

#13 Barcelonés, Cataluña está podrida, 13/07/2022 - 14:35

entre éste y el hermanísimo Sant Jaume empieza a parecer un geriátrico

#12 Capit@n España, Purgandus populus!!, 13/07/2022 - 14:23

Vaya..ahora nos va a tocar alimentar a uno de estos "sugar dadies": Xavier Trias (76) y Ernest Maragall (79)...jejejeje
Que jodidamente mal está Cataluña. Esta vez ni Barcelona puede arreglarla.

#11 Sergi, bcn, 13/07/2022 - 12:59

Claro que si, caras nuevas!

#10 Salambó, Barcelona, 13/07/2022 - 12:58

Con eso de que el partido ha de ser fuerte y que se han de hacer las cosas bien esta insinuando la dimisión de Laura Borrás. Sin eso su candidatura quedará lastrada. En todos los debates se lo recordarán.