Publicitat
Política · 23 de Juny de 2021. 11:55h.

Junts recol·loca Jaume Clotet a la Diputació de Barcelona

A 5.500 euros mensuals com “assessor tècnic”

Junts recol·loca Jaume Clotet a la Diputació de Barcelona

L’exdirector de Comunicació del Govern, Jaume Clotet, ha estat recol·locat a la Diputació de Barcelona com “Assesor Tècnic de l’Àrea de Cultura” i cobrarà 5.485 euros en catorze pagues, segons consta en el web de l’organisme.

La Diputació de Barcelona està governada per el PSC i Junts i presidida per la socialista Núria Marín. A principis d’aquest mes de juny, es va saber que Clotet passava a formar part de l’equip d’Elsa Artadi a l’Ajuntament de Barcelona per assumir funcions d’estratègia política i comunicació.

cl.jpg
Clotet mva començar com a cap de premsa de Governació amb el conseller Joan Carretero el 2003 i es va mantenir en el càrrec fins al 2008, amb els consellers Xavier Vendrell i Joan Puigcercós.

Posteriorment va ser recol·locat com a subdirector de l'Agència Catalana de Notícies, l'agència oficial de notícies de la Generalitat; però les seves males relacions amb Saül Gordillo van provocar el seu salt al sector privat on va col·laborar amb mitjans com el diari Avui, TV3, RAC1 i el Singular Digital, entre d'altres.Va ser repescat el 2014 com a director de el Programa Internacional de Comunicació Eugeni Xammar, adscrit al departament de la Presidència de la Generalitat; plaça en què va ser rellevat el 2016 per l'excap de premsa d'Artur Mas, Joan Maria Piqué.

Aquest mateix any va ser nomenat director general de Comunicació de la Generalitat i ha treballat amb les conselleres Neus Munté, Elsa Artadi i Meritxell Budó i el conseller Jordi Turull.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 23/06/2021 - 16:38

Otra boca a la que deberemos dar sustento. No paran. Eso de asesor técnico del área de cultura es una superfluidad, un cargo donde cabe cualquiera, hasta el más tontorrón. Ellos contentos pero comedidos, es la costumbre ¿Y cuando buscarán un empleo serio?

#3 Rasca, Castelldefels , 23/06/2021 - 13:55

Mientras estos Nicolae Ceau?escu azuzan al pueblo ellos "saquean "las arcas publicas y les importa una mierda las colas del hambre , les importa una mierda el sufrimiento de la gente...Son estómagos agradecidos

#2 Daniel, Barcelona, 23/06/2021 - 12:23

Aquest es un dels milers de parasits professionals que rendeixen pleitesia als sediciosos per mantenir-se arrapats a la caixa de l'erari public. Només imaginar que la banda de delinquents que ara tenim en regim autonomic anessin sols, confiscarien, com havia preevist el tal Salvado (el de les mamelles) per pagar a tota la claca parasitaria.

#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 23/06/2021 - 12:20

Els de sempre a cobrar fent de sangoneres.