Publicitat

El partit de Puigdemont accepta un referèndum pactat que sap que no se celebrarà

Junts s'arronsa

Junts per Catalunya han acordat amb ERC una proposta de resolució on aposten per "un refere?ndum d’autodeterminacio? acordat amb l’Estat Espanyol", malgrat que el Govern de Pedro Sánchez l'ha negat en reiterades ocasions. Ambdues formacions han rebutjat la proposta de resolució de la CUP, que reclama fixar una data per celebrar un referèndum abans del 2025. 

El secretari general de la formació, Jordi Sánchez, ha manifestat en una entrevista a Aquí Cuní que "creiem que no és el moment de posar data concreta i menys sense haver-la pactat". "Si tens una resolució, l'has d'intentar impulsar. I en aquests moments no hi ha les condicions d'unitat estratègica per a saber quina resposta cal donar", ha afegit.

El diputat de Junts Francesc de Dalmasses ha anat més enllà i ha dit que és "un gest estúpid i inútil perpetrat per aquells que després s'omplen la boca parlant de cures i de desobediències". "Vergonya", ha reblat.

De Dalmases ha lamentat que Laura Borràs i Aurora Madaula "es juguen la inhabilitació" per "pur infantilisme i partidisme polític". A més, el diputat independentista ha recordat que la proposta "no prosperarà" i "enterra l'1-O".

El també diputat Salvador Vergés ha afegit que "fixar nou referèndum és farol i autogol". "Ferms i fidels al mandat de l'1-O! Aquesta batalla ja la vam guanyar. Ara, embat democràtic unilateral ja. I, si mentre ho fem, Espanya s'obre a referèndum, d'acord, som-hi, sempre ha estat la nostra proposta. Però si no, embat fins a la victòria!", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 BEJOTA, bcn, 30/09/2021 - 16:28

El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F. Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#7 Coque, El Centro de Tabarnia, 30/09/2021 - 14:29

Si, pero mientras esperan ese referéndum pactado que saben que nunca va a llegar, ellos siguen cobrando sueldo público, que es la única cosa que les importa

#6 Alcoberro´s, Barcelona , 30/09/2021 - 14:03

Un amigo que ya falleció me dijo un día que los propios independentistas se comerían a sus dirigentes y cada vez lo veo más claro. Cada día que pasa hay muchos que ya se dan cuenta que todo es una mentira que permite que unos cuantos vivan y vivan muy bien, a costa de la ilusión de la masa aborregada.

#5 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 30/09/2021 - 13:38

“Aquesta batalla ja la vam guanyar “ (Tejero dixit). ¡¡ ILUSO!!.
Pero, ¿y que me dice de la guerra?.
Los resultados saltan a la vista, un paisito socialmente dividido y economicamente decadente.
Vds no han ganado y lo más triste es que hemos perdido todos.
¡¡Miserables!!#4 pregunto yo, Tarragona, 30/09/2021 - 13:33

¿Se dará cuenta algún día la borregada lazi que todos estos mangantes les están tomando el pelo ?